halo, tko mi može dati neki savjet?

S

samuel

Guest
Sada, ja sam sklopa čitanje iz detektor za infracrveno područje.Želim napraviti neki prosjek zbroja funkcija i funkcija.To je to reći, prvo zbroj struja signala iz detektora infracrvenog signala i tada se šezdeset pecent prosječne struje iz zbrajanje struje.

hvala, bilo tko.

Samuel.

Pa, summing dvije struje upravo je spajanje dvije grane s struja u istom smjeru

Mijenjanje pravca 60 posto je lako, samo tekuće zrcalo s tim faktorom.

Nisam siguran što misliš sa prosjekom.Je li Sinusoidni signala i želite rms vrijednosti, ili ako želite ukloniti šum, ili što?

halo, PaloAlto

Želim napraviti zbroj od 320 infracrvene singals, a zatim ih averege, konačno, uzmi 60 posto prosječne signala.svaka infracrveni singal je 300nA.

hvala opet.

Join ih sve u jedan redak
Koristite ogledala kako trenutni razmjera za 0,6
Sada imate (60%) zbroj svih njih, ako ga umanjiti 320 puta, to je prosječna

To će vam dati rezultat, te potreba za izračunati pogreške koje se trenutno uvode ogledala da vidi da li je moguće ili ne.Da li neke brojeve i to provjeriti

Sada želim proizvoljno uzeti postotak zbrojenih, na primjer, 0,4 0.5,0.6.0.7 i tako na vanjskim upravljački signal.

kako implementirati ove funkcije?

kao PaloAlto spominje - trenutno koriste ogledala.Možete imati više struje ogledala s različitim omjerima te ih odabrati vanjski digitalni signal.

Ali, vanjski signal se ne može kontrolirati taj postotak stalno.

Ako je analogni signal upravljanja onda je to dosta teže.Mislim da smo pretpostaviti da je upravljački signal je digitalan.
Ali, i dalje možete koristiti sličan pristup implementacijom / D i ponovno odaberite trenutnu ogledala.- Ali bilo bi diskretni opet.

Mislim da možete koristiti transimpedence pojačalo transformirati iznos od struje do napona, a zatim ga pojačati sa faktorom.Dodano nakon 3 minute:pa, ako želite dobiti athe prosjeku, možete povećavati napon s faktorom od pola.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back