GSM PA control loop bandwith?

W

Wilson_yu_chen

Guest
Bok svima,

Nedavno sam dobio pitanje o kontrolne petlje propusnost od PS Trebam te komentar.
Da li to varira s različitim kontrolu metoda (očitavanje napona, očitavanje snage, pa čak i sadašnje očitavanje)?
Za vlast feedback control tip PA, koje kontroliraju petlju bandwith svibanj biti oko 300KHz koji je drugačiji od RAMPDAC uzorak frekvenciju.(Zato prospojni spektar samo test | offset frequency | veće / jednaku od 400KHz. Budući da se čini da nema mogućnosti za ubiti obosti unutar petlje bandwith,
zar ne?)

Također, kako je razlika za otvorene petlje propusnost i zatvaranje petlje bandwith?
Otvorene petlje slučaju može uzeti kao jedinstvo dobitak petlja bandwith = 0,35 / vrijeme porasta?

Hvala

molim Vas, dati više o pozadini matrial kontrolne petlje bandwith, primjerice, je li to običaj u cijelom sustavu ili u PA dizajn
postupak?

Ovdje je moj dokument pozivaju.
Bilo koji tijelo može mi dati komentar na zadnji poštarina?
Hvala

Wilson
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Imam proučiti dokument o LTC1758-1/-2, u stvari, to je jednostavno preko vrstu pogona sklop od PA, petlji bandwith je mjerenje vremena reakcije!na primjer kad se vlast pojačalo izlazne snage je iznad ograničene stope, onda će ovaj čip pričepiti dolje PA, PA onda izlazna snaga je nula, ako je velika propusnost petlji (to znači da je brza reakcija), onda čip će otvoriti PA, zatim zatvorite,
a zatim otvorite ....., to znači petlji je oscillated!
tako da se petlja bandwith je vrlo važno, to je sklop similair do AGC ili ALC sklop, metode analiza je ista kao i AGC orALC sklop,
trebate analizirati dinamičke značajke ove vrste spoja kada god odlučite koristiti ovaj spoj!
Ne znam da li je korisno za Vas!
hvala!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back