Greška kratak vremenski razmak čizma u Windowsima XP.

P

PD

Guest
Bok!
JA je Installer Vidik punilac u moj Windows XP stroj, a nakon toga sam osjetio da je što moj sistem sporiji tako da sam deinstalira it.But sljedeći problemi pojavljuju nakon toga.

Quote:Dizanje 'Windows Vidik

ACPI
Vidik Punilac 2.1.0

Učinjeno!
usporavanje 1
naći - set-root / bootmgr

Error 17: Datoteka nije pronađena
Dizanje 'Windows NT/200/XP'

usporavanje 2
naći - set-root / ntldr

Error 17:
Dizanje 'Enter Command Line "

mouzid wrote:

Bok,

Ti bi bolje oblikovati svoje računalo.

On svibanj biti bolje to probati koristeći Linux.
Boot sa live CD Linuxom.Knoppix Slax itd. (ili instalirati Ubuntu, Fedora i sl.)
I nakon što ste ga instalirali dobit neke upoznatost s Linuxom.
Pročitajte http://www.grokdoc.net/index.php/Switching_to_Linux

Eh?što je dovraga "vidik punilac" stvarno ne?

moj savjet: ne uvesti koga u službu bilo koji XP poboljšanja, posebno onih koji are'nt stvarno objavljen za to, da bi moglo biti rizično ...

Imajte na umu: da izgledaju najbolje, prije nego li skakati (znate ono, prije učinjeno)

Bojim se čak i oblikovanje bi pomoglo ... jer možda korumpiran moj boot sektor ...
Čak i ja sam ne u mogućnosti pronaći tih poruka sa bilo koji varalica ... ako bih naći da mogu probati to mijenja ...
Vidik Punilac je tek treća strana softver koji emulira izgled Viste na XP, npr. početna zvuk upozorenja .... zvuci ... itd htijenje biti je napravio to poput onih u sustavu Windows Vista ...

Kada trebam počistiti hard disk, JA čizma stari Win95 DOS disketu, i koristiti FDISK za brisanje svih particija, a zatim koristite nedokumentovan naredbu FDISK / MBR to prepisati izvršni kod u master boot zapis (boot sektor ).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back