GPRS pomoć potrebna

M

mahesh.meena

Guest
Zdravo,

Mi smo pomoću BenQ M32 Series GSM / GPRS modem.
Želimo se povezati s web-servera i slanje / primanje podataka.
Da bi se ovo postiglo, mi smo pomoću sljedeće naredbe za spajanje:
AT
u redu
AT CGATT = 1
AT CGDCONT = 1, "IP", "Internet"
AT CGACT = 1,1
AT CGDATA = "PPP", 1
ATD * 99 #
CONNECT
<some slijed znakova>
NE prijevoznika.

Međutim, ja sam uzimajući blokiran ovdje.Kao što je po mom razumijevanju, prijevoznik ne znači da nešto pođe krivo u

postupak provjere autentičnosti.Osim ako je taj problem riješen, ne možemo nastaviti daljnje povezivanje i slanje / primanje podataka.

Molimo vas javite mi, ako je to ispravan način za spajanje na bilo koju web i slanje / primanje podataka.

Hvala,
Mahesh.

Pokušaj spajanja pomoću ovih naredbi.
U primjeru u nastavku '>>' označava podatke koje šaljete na modulu, a '<<' označava podatke vratila iz modula.Ovaj primjer je za povezivanje preko AT & T / Cingular mreži.Morat ćete dobiti APN, korisničko ime i lozinku za mrežu koju trenutno koristite.Također, morat ćete dodati svoje podatke u zahtjevu.
Code:prvo morate otvoriti PDP konteksta.>> U CGATT = 1 - Priloži GPRS Service

<<Redu>> U CGDCONT = 1, "IP", "wap.cingular" - Definirajte PDP Context (CID, PDP-tipa, APN)

<<Redu>> U CDNSCFG = "208.67.222.222", "208.67.220.220" - Konfiguriraj Domain Name Server (DNS primarne, sekundarne DNS)

<<Redu>> U CSTT = "wap.cingular", "wap (at) cingulargprs.com", "cingular1" - Start Task & APN set, User ID i lozinku

<<Redu>> U CIICR - Povedi bežičnu vezu s GPRS - ovo može potrajati neko vrijeme

<<Redu>> U CIFSR - Get Local IP adresa

<<10.190.245.172 - vraća IP adresu dodijeljen vašem modul

<<Redu>> U CIPSTATUS - Get Connection Status

<<Redu

<<STATE: IP STATUS - vraća status veze, treba IP STATUS 'prije nego što možete spojiti na poslužitelj

Hi GSM Man
Hvala za odgovor,
Ali Benq M32 modul nije podržavanjem, sljedeću naredbu
AT CDNSCFG ="",""
AT CSTT ="","",""
AT CIICR
AT CIFSR
AT CIPSTATUS
AT CIPHEAD = 1
AT CDNSORIP = 1
AT CIPSTART
AT CIPSEND

Ako možete postavljati programski priručnik za M32 ću vidjeti ako Ja mogu shvatiti naredbe trebate poslati.BTW - Mislio sam da je M32 bila je više nema bitak izrađen.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back