gospodar / rob boundaris u HFSS9.0

J

jackle

Guest
kao i za master / robovsku granice, ne znam u fazu razlika između gospodara i robova lice.uvjetima koji deceide vrijednosti i phi theta?Hvala na pomoći

Hi jackle
LBC temelji se na Floquet teorem.
Faza razlika između gospodara i melem je pokazujući na kut glavnog snopa array (scan kut) ili je razlika između faza susjedna elements.It je vrlo korisno za beskonačni nizovi.
Caocao

Hi caocao,
Ja sam novi na studij HFSS, tako da ne mogu uhvatiti vaše nastavna post od gore navedenih.Možete li to objasniti detailedly više?
u mojoj HFSS projekt, driven modalan je koriste, 3D model je jedinica ćelije (single wire) izrezati iz beskonačnu periodićne array po paralelnom savršenom dirigent žica.Ja usvojio jedan kubični airbox da sadrži jedinstveno žica.i tip je ekscitacija val porta.(dvije lučice su postavili za jedan par paralelnih površina od kubnih airbox), a master / robovsku površina je izabran za pridružen pair paralelni jedinici površine stanične zidove (airbox).
iako su jednostavni model detaljni gore, ne mogu odlučiti fazi differnce za master / robovsku granice po sebi.
Hvala unaprijed.

jackle

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back