Gerber Trans.

S

supersage

Guest
Dragi svi,

Ako sam završiti sa simulacijom neke zasebne sklopove izgled i sada žele fabrikovati izgledu tih krugova na jednom brodu, ja mislim da bi trebao staviti zajedno u tih krugova REKLAME izgled i potom izvoz Gerber datoteke.Međutim, kakvu postavke trebam napraviti raspored u oglasima za mene to pitati PCB kuće do izrezati i izgledu tih odvojena sklopa blokovi?Na primjer, u P * otel, mi obično koristite keepout sloj za određivanje granice i izrezati / zasebne ovih subcircuits.

Još jedno pitanje:

Kad sam to Export postavki u Gerber Opcije, što
je značenje 'Pozitivan' i 'negativne' polariteta za različite slojeve?

Trebam li postaviti "Negativne 'polariteta za zemaljske sloj, i' Pozitivan 'polariteta signala za slojeve i preko slojeva?

Thanks a lot.

Uradite ih kao pojedinačne zajednice u oglasima.

Gerber ih poslati ih na PCB Kuća
i zamolite ih da ih sve zajedno u jednu ploču.

Oni se koriste za to.

By što ih kao pojedinačne zajednice, bilo koje promjene utječu samo 1 odboru trebaju jednu set Gerbers za nju nego messing sa svim odborima.

Ako radiš insistirati na njima, sve u jednom pločom, obratite se proizvođaču PCB i pitajte ih kako najbolje layout panel etc kao svaki proizvođač ima različite zahtjeve za to.

Hi cyberrat,

Thank you so much.Ako je moguće, možete li odgovoriti moj drugi pitanje?Pitanje je

"Kad sam to Export postavki u Gerber Opcije, što
je značenje 'Pozitivan' i 'negativne' polariteta za različite slojeve?

Trebam li postaviti "Negativne 'polariteta za zemaljske sloj, i' Pozitivan 'polariteta signala za slojeve i slojeve putem?"

Hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back