gdje se mogu povezati štit

O

osmanpasali

Guest
hi,
Osmislili smo elektroničke kartice koje dobivate od DC adaptera (tj. nema veze tlo sigurnost).karta je u kutiju i kutija je zaštićeni.Pitam se gdje bih trebao spojiti štit?jer ne postoji uzemljenjem.

Ja sam malo zbunjen na vaše pitanje.

Tu mora biti ground / uzemljenjem na DC napajanje i aktualnim potrebama povratni put.može biti da nisam sasvim uzimajući ono što misliš.

.

postoji povratni put (GND), naravno, ali ono što mislim rekavši zemlji je trećina struje: Phase-Neutral-ZEMLJA.DC adaptera dont imati uzemljenjem.Koliko ja znam štit je spojen na zemlju.

Bok,
Za dvije veze AC žice je uvijek problem sa sigurnosne točke gledišta.Budući da ne donose izravno visokog napona AC u svoju opremu, ovaj dizajn će pružiti sigurnost ovisno o izolaciji charcteristics adapter transformatora.To su uglavnom koristi za oprema sa plastičnim kućištima.Iz kruga točke gledišta, metalne ograde i dalje će štitu krugom od vanjskih interferencija i povezuje se točki sklopa kao što je DC napajanje snage vratiti će se osigurati da referentni potencijal, tako da sprječava capacitively ubrizgavanje buke u sustav, ako se čuva plutajući.

Pozdrav,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back