Full Duplex?

N

NICKMORS

Guest
IM LEARNING ANALOG DIZAJN, a ja imam ovaj problem riješiti:

TREBAM TO CONSTRUCT IZRAVNE INTERCOMMUNICATOR, based on full duplex TECHNICS, ali, kao što im new, I Don't Know Zašto je potrebno koristiti full duplex, što je full duplex, ima li IC koji bi mogli pomoći mene na moj zadatak. .... ili je li bilo Preporučene knjige iz koje sam mogu učiti?

Nego za bilo kakvu pomoć

Rozwiązanie Veeam Availability Suite, które będie dostępne w lecie 2014, to pakiet gwarantujący dostępność wszystkich aplikacji i danych w dowolnym czasie i miejscu. W ten sposób Veeam wprowadza nową kategorię rozwiązań, która pozwala na osiągnięcie tego, czego nie potrafią tradycyjne rozwiązania do ochrony danych i zarządzania kopiami zapasowymi - zapewnia ciągłość funkcjonowania firmy (Always-on Business).

Read more...

Full duplex znači da informacije ide u oba smjera istovremeno.To zahtijeva jednostavne metode u dva seta od žice ili dva frekvencijama na isti par žica.Telefonski modemi slati informacije oba smjera na istoj frekvenciji opsega i imaju sofisticirane sklopova za njih poseban na primanje strujni krug.

Nadut nego za svoje vrijeme,

Što biste preporučili ZA MOJ DODIPLOMSKI PROJEKTA?

Trebam to znati Kako koristiti full duplex konstruirati INTERCOMMUNICATOR, ima li IC bih mogao koristiti?

Htjela predlažemo dvije frekvencije metoda s filtrima na svakom kraju, bend kako bi ih odvojio.Možete koristiti s PLL frekvencijska ICS za prijemnike i VCOs za odašiljača.

To sve ovisi o tome što u svojoj školi zahtijeva složenost za projekt.Te bi trebao raspraviti ovo sa profesorom koji će pratiti vaš rad i razreda.

Bok,
Full duplex operacija je više upoznat s Ethernet vrste protokola.Gdje se u skladu vozači raditi u oba smjera.Ono što mogu vidjeti je da možete pročitati neke od specifikacije za Ethernet PHY čips, tj. IEEE 802.3
10/100/1000 Mbps

Nadam se da ths svibanj pronaći korisne.
Živjeli,
Gold_kiss

U isto možete provjeriti funkcioniranje staničnih mobilne komunikacije je također full duplex i svibanj pomoć u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back