FSS simulacije

A

adel_48

Guest
Bok,

Ja želim raditi na simulaciju u FSS, ali ne znate kako započeti.Trebao bih znati koeficijent refleksije s površine zbog incidenta ravni val.Tako se tko ima neke prijedloge.

Hvala unaprijed.

BR
Adel_48

Zdravo,

Imate dvije opcije.Opći je koristiti gospodara robova granica.Drugi (za incident wave) koristiti Perfect Perfect E i H granica.

Molimo kontaktirajte vašeg lokalnog Ansoft predstavnika.Ja sam poslao nekoliko mjeseci u našu tehničku mentorom (u Ansoft's Francuska) FSS jedan primjer da se nismo u našoj nedavnoj HFSS obuke.Ona uključuje nekoliko snapshots s detaljima i HFSS modela.Pozdravi,
Itai Frenkel

Im 'isto tako pokušavaju simulirati jedan FSS o HFSS v9.2.
Kad sam pitao Ansoft za pomoć, dobio sam veliku opis v10, što još nije distribuirana.

Simulacije teče dobro, uz incident wave, PML i periodićne granica.
Ali ja ne znam kako da se zemljište na koeficijent refleksije nad frekvenciju.Kako mogu doći | R | različitih frekvencija bez mijenjanja modela?

Može bilo tko objasniti detalje o simulat FSS koristeći HFss!

3q!

ako mogu prijaviti incident wave, kako mogu dobiti uzorak kao odraz zračenja boundary

Preporučujemo da koristite Version 10, njegove vrlo lako onda.

Ako nemate, predlažem vam probati slijedeće, on je radio i sa mojim zadnji rad.

1) graditi Airbox: a kuboidan sa Z-dimenzija od-do 2lambda lambda / 2

2) Postavite periodičnost (Master / Slave granica) na objema stranama

3) Postavljanje zračenja ili PML na vrhu i dnu strane kuboidan

4) Model je FSS-ćeliju u x-i y-smjeru na z =- 3 / 2 lambda

5) Koristite ravni val ekscitacija s k = (0,0, -1) propagacije u smjeru-z -

6) Izračunajte srednje vrijednosti u ravnini z = 0 za s ComplexMag_E Polja Kalkulator.Ovo radi samo s ravni val nastajanju rano, provjerite zemljište kako bi bili sigurni (Huygens princip).Morate se izračunati vrijednost za svaku frekvenciju korak i koristite drugačiji program da dijagrama, JA iskorišten Excel.Njegova dugo trajati, ali radi.
Na frekvenciji na kojoj su površinski valovi uzbuđeni, ovo podešavanje neće dati vrijedne rezultate.

Dragi svi,

Za one koji su upoznati, analiza FSSs radova ljepušan velik dio isti način kao i EBGs (ili čak PBGs).Stavio sam neke HFSS tutorijali na EBGs za neke čitač prije.Ja sam re-režiju te momački na konac umjesto:

h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=165921&highlight =

ili

h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=165921

Nadam se ovo pomaže,
Dave

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back