Frekvencijski odziv krivulja

S

siekiam

Guest
Dragi svi,

.

Svatko bi mogao objasniti zašto bi ja osobno Draw Frekvencijski odziv krivulja.Nadam se da čuti od vas sve uskoro

Hvala.
Sie Kiam

Mi nacrtati krivulja odziva frekvencije da vide kako se nešto reagira na različitim frequecies.

Ima nemalo broj od frekvencije odgovora, ovisno o tome što vam uzeti kao uzbude i odziva.Vi normalno zemljište frekvencijski odziv od prijenosne funkcije (što znači omjer odgovora / uzbude).

Jedna važna uporaba frekvencijskog odziva je shvatiti ako zatvorene petlje sustav je stabilan ili nije.Za to koristimo frekvencijskog odziva petlje dobitak.Od dobit prijenosa funkcija petlje, mi gledamo na stvari kao što su fazi margine i dobiti margin koji će nam reći da li zatvorene petlje sustav je stabilan ili nije.A ako je sustav stabilan, on će nam reći koliko daleko smo od toga da bude nestabilan.

Ako tražite EDAboard za "Bode" "faza margin" i "dobitak margine", naći ćete brojne rasprave o tim temama.

Srdačan pozdrav,
v_c

Također možete koristiti dijagrama frekvencija odgovora na dizajnu / specifikaciju filtra.Ovo je vrlo koristan alat u tom pogledu.

Živjeli,
Ubica

Mi majorily uporabu frekvencijskog odziva krivulje vidjeti kako dobit, ulazna impedancija, izlazna impedancija različitih krugova mijenjaju s različitim frekvencijama

SADRŽAJ SVAKI na ovoj zemlji htijenje imati različit odgovor na različite frekvencije.PERFORMANCE I OPĆE zdrav krug / objekt / tijelo može biti suđeni po CRTANJE ODGOVOR CURVE Fréquence / DIAGARM.Stabilne i LINEARNI odgovor će biti ograničen na određena grupa od frekvencija koje mi općenito IT mandat na propusnost.

siekiam je napisao:

Dragi svi,.
Svatko bi mogao objasniti zašto bi ja osobno Draw Frekvencijski odziv krivulja.Nadam se da čuti od vas sve uskoroHvala.

Sie Kiam

Kao što su v_c'post, iz odgovora krivulja frekvencije možemo analiza li zatvorene petlje sustav je stabilan ili ne pod uvjetom kruga spec..Predsjednik GM-a je najviše keypoint koji bi trebali biti dobiveni u odgovoru krivulja frekvencije.

Frekvencijska karakteristika je vrlo korisna i potrebna u nekim situacijama, na primjer ako u projektiranju sklopa u filtar potrebno frekvencijski odziv kako bi se utvrdilo da je širina pojasa granica filtrirati crtanje izlaz filtra u dB u odnosu na frekvenciju

Da biste spoja dizajniranja radi za ono što raspon frekvencija (bandwith), za mjerenje ulaznih i izlaznih impedancija vs freq i provjeriti stabilnosti sustava kao i drugi pošta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back