Frecuencimeter

P

pic-Novato

Guest
Bok

Sam sagradio ovaj frecuencimeter, ali ono što se umeće pozornici je vrlo jednostavan, i can `t prilagoditi za različite vrijednosti Frecuency, ima netko bolji dijagram.

Thanks in advance
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Ovaj ulaz je fazi omogućava vam da mjeri frekvencije do oko 50MHz.Osjetljivost je oko 0.1Vpp.Koji je tvoj problem?

Hi Borber:

Pokušavam se prilagoditi točke x do 5 v, ali ne mogu to učiniti, samo 4,2 v. mogu promijeniti za 1000 ohma unaprijed.

Koristim ovaj krug za mjeru trga signala, ja izgradio sklop da će mi dati signale od 1 Hz do 20 MHz.Ali kad ja prilagoditi unaprijed čitati niske frecuency (> 1 KHz) ja ne mogu čitati hi frecuency, i kad sam prilagoditi za čitanje hi frecuency (<5 MHz) ne mogu čitati niske frecuency.

Ja mogu mjeriti kvadratni signal s ovim ulaz pozornici?

I ja obličje za stupanj do 1 GHz koristeći prescaler.

Hvala

Promijeni 470pF kondenzator do 100pF.
Ulazni stupanj do 1GHz nema smisla.

Hvala Borber, ja ću promijeniti kondenzator i testirati ga.

Zašto mislite da nema smisla staviti prescaler na ulazu?

Molimo pogledajte ove sklopove.Znam da je za 64 ili 256 prescaler, ali ću modificirati program.
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Sory, Propustio sam riječ prescaller.Uzroka čini osjećaj da ih koriste.

Želim pitati nešto, ako to simuliraju sklop na elektronički workbench, frekvencijski sweep bi biti koristan alat u fazi provjere ulaznih uređaja?

Hi ..pišem iz Venezuele.:!Ja sam nešto pitati ..żAnybody od vas ima napraviti dobar frecuency mjerač koji može mjeriti niske frecuencys (1-30000 Hz) dok je netko visok kao 5 Mhz?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back