FPGA završne godine projekta za elektronski inženjering

C

cj007

Guest
Ako tražite pomoć u FPGA projekta / naslov, ljubazno molimo kontaktirajte mene.Ja ću vam pomoći u rješavanju dizajn sa najmanjim troškovima.

Molimo vas da me kontaktirate ako ostanu u Singapuru, Penang, KL, JB.Hvala.

I'm pružajući puno vrstu projekta.To ovisi o vašem završne godine Projekta naslov.Anyways, ja isto tako učiniti dati neke dobre naslove ako smatrate zainteresirani.Molimo, ljubazno poslati mi privatnu poruku za daljnju raspravu.

Hvala.

I'm pružanje usluga projektiranja do studenta / dodiplomski iz Malezije.

Možete jednostavno me kontaktirate ako
si iz Penang, KL, JB.

Trebate li više ili vam je potrebna moja pomoć da li je projekt dizajna koristeći FPGA?

Također će osigurati potpunu FPGA design flow vam nakon završne godine projekt učinio po meni.Napomena: trening na FPGA design je besplatan ako spremni platiti za projekt!Za Vašu informaciju
Verilog VHDL izgleda i važno za EE student dobiti najviše platiti INTEL i @ ltera današnjice.Postoji mnogo R & D poslove vezane za Verilog / VHDL.Ne propustite šanse ....
Sve ovisi o zahtjevu.Gdje su vam dolaze iz?

Extra:

Ako ste iz drugih zemalja, ja isto tako mogu dati vam low-cost rješenje s Final godine završen projekt.Osim toga, ja ću s vama provesti telekonferencija ** opisati sveukupni dizajn i kodiranje.

Korak po korak kako napraviti dizajn će biti pružena.Hvala.

Bok,
Im 'obličje za neki projekt na programski jezik VHDL.Ja bih bio zainteresiran na bilo više dostupan.Ja ću biti s drugim grupiranje gore moj partner u izradi projekta.Možete li poslati mi neki naslovi i detalja?Thanks in advanced

bok,

Želim raditi projekt vezane za FPGA moga gospodara naravno.

obaviti u imati bilo koji projekt naslovi koji su pogodni za Master level?hvala ans Ugodan dan

Nadam se da ne pokušavate pomoći učeniku učiniti sve.Ako je to slučaj, što je sramota.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back