fotonička s kristalno neizotropan materijala

A

Alagappan G

Guest
Koji je najbolji način da se simuliraju fotonička s kristalima aniotropic materijala?Sjekire od neizotropan materijala ne podudaraju sa sjekirama u fotonička crytsal

Pokušajte odvojena je problem u 3 subproblems: respektivno za osi X, Y i Z.

Imam malo sumnje ovdje.Što ako ne-dijagonala odnosu na dielektrik tenzor nisu nula.Hoće li se problem i dalje cijepanje radi?Pustiti mene znati

svarun -

Slažem se s svarun.To ovisi o strukturi i na učestalost kuta.Ako, omogućava reći, smjer E-polje poklapa s pravca anizotropija, da ne uvodi komplikacija.Najbolje rješenje,
po mom mišljenju, je koristiti s 3-dimenzionalnim razrješivač.Na primjer, s MWS (s više od 2 nastupe RAM-a), možete lako simulirati 3D fotonička kristalno s prihvatljivom točnošću.S obzirom na dostupnost od 64 bita dual-core CPU i razumno jeftin uspomene, ja mislim da nema više potrebe za 2-dimenzionalnim kodovi.Bio sam u nedoumici putem PC dobavljači i primijetio sam da mogu kupiti 3 GHz dual core sustav sa 4 nastupe RAM-a manje od
2.200 $.Ne mogu zamisliti kupuju takve PC 2 godina.Vi svibanj također provjeriti RSOFT's fullwave.Ima 2 dimenzionalni i 3-dimenzionalnim FDTD razrješivač.Ja koristiti oba MWS i fullwave.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back