Formalnost predavanja --- FE-LINK-2

A

ASIC_intl

Guest
Imam memoriju instanciraju kao crnu kutiju u mom Netlist vrata razini. To crna kutija je memorija za koje knjižnica (. Db) postoji. Od tog. Db datoteke memorija je pokupila kad sinteza radi. Dok radiš predavanja po formalnost postoji pogreška koja nastaje zbog nesrazmjera luke. No, ne postoji neslaganje luka za tu memoriju zapravo između RTL-a i dobiti na razini Netlist. Je li to sjećanje treba postaviti kao crnu kutiju u formalnost skriptu kako bi izbjegli ovu pogrešku? Ovaj kod pogreške u zakonitostima JE FE-LINK-2

Da li fo raditi. Db danas? Kada je kadenca bi to raditi na taj način? U svakom slučaju, napraviti hard makronaredbe crne kutije.

Lostin ja ne uzimajući ono što misliš -------- li fo raditi. Db danas? Kada je kadenca bi to raditi na taj način? Ja radim s formalnost. JE LI obvezno napraviti hard makronaredbe crne kutije? Je li to obvezno

oh, ok, ja propustili da zbog, gornjem slučaju, predavanja me podsjetio Verplex. Žao mi je zbog toga.
Dok radiš predavanja po formalnost postoji pogreška koja nastaje zbog nesrazmjera luke. No, ne postoji neslaganje luka za tu memoriju zapravo između RTL i dobiti na razini Netlist.
ako koristite. DB datoteku, trebali biste provjeriti iglu podudaranje između RTL / Netlist i. Db (. Lib), kao i . Ako pin neusklađenost između RTLs i netlists, pretpostavljam da neće izazvati ERROR. To prilično izvješća kao neusklađenosti.

Što ste napisali, ako ono FE-LINK-2 kaže. JE LI obvezno napraviti hard makronaredbe crne kutije?

. Db bi raditi. Ako ne, to je zato što vaš Netlist / RTL i knjižnica imaju neke nedosljednosti kao pin neusklađenosti.

u trebate crnu kutiju i zlatnog i revidiran za tu ovna, tako da alat može učiniti mapiranje i usporedbu, također mislim da to nije ritam predavanja, ali to je Synopsys formalnost.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back