Fluktuacija vrijednost fotodioda detektira (svjetlosni senzor)?

T

theenes

Guest
hi, imam dizajniran optički mjerač snage, mjeri intenzitet svjetlosti ... sfh250 pomoću fotodioda i svjetlo predajnik sfh450 (plastične svjetlovodni priključak) .. zapravo ja pic16f84 koristiti za prikaz otkrivene vrijednosti u LCD .. ali ja dobivanje fluktuacija vrijednosti u LCD display .. wat mogao biti uzrok?je zbog toga što je trenutni element u mraku fotodioda ili bilo kojeg drugog razloga?
pls pomoć mene .. moj dizajn je u strujni krug ispod link na taj način pls .. ima izgled i dajte mi neke mogućnosti fluktuacija otkriti vrijednost ..http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=588398 # 588.398

theenes, zašto se to otvoriti novu temu na pitanje?Tat nije u skladu s pravilima foruma.

Kripton2035 već vam je dao dobar prijedlog.Zašto se ne da mjeriti na U7 opseg proizvodnje za vidjeti da li je ono što se može očekivati?

Da biste provjerili je li vaš ADC radi u redu, odspojite U7 od TLC549 pin 2 i dati napon onda provjeriti kako je prikazan na LCD.Vrijednost mora se promijeniti samo ako je prilagođen trimer poziciju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back