Flash simboli u Produžite Gerber RS274X ...

R

Renato

Guest
Halo, Ive 'iskorišten Allegro i sam je nekih problema sa generiranjem Gerber:

Kad sam generirati za Rs274x standard, Allegro ne uspije jer nisam flash simbole.Što je flash simbol?Stvarno mi je potrebno da Geber prošireni generira?

Thanks in advance,

Gerber datoteke djela whith otvora:
To je bljesak kod (D20, D37 ...)
U primjeru je D20 Round 20 mils, D37 je trg 50 mils
i whith ove flash koda laserski stroj privlači sloj
U tako treba reći ono što Dcode je zahvaćena ...
Je li to jasno?

Zdravo,
Flash Simbol je difined kada graditi Padstack koja ima ime (Thermal Relief), kao što su 80x60x10.Ako imate da, morate stvoriti Flash simbol te je pozvao 80x60x10.dra i 80x60x10.fsm.RS274X je potreban Flash stranica.Ako koristite 6x00, to bi trebalo biti u redu.Sretno.

Se odnose na praćenje stranice
http://pcb2002new.a2.cn4e.com/book/RS274X.htm

Renato je napisao:

Halo, Ive 'iskorišten Allegro i sam je nekih problema sa generiranjem Gerber:Kad sam generirati za Rs274x standard, Allegro ne uspije jer nisam flash simbole.
Što je flash simbol?
Stvarno mi je potrebno da Geber prošireni generira?Thanks in advance,

Hvala za sve ...i CadPCB, dobio sam napravio raspored za 3. dio i promijeniti, nisam dobio nikakav dra FSM ou vezi bljesak simbola i atrwork u konfiguraciji dvije od mojih šest layes (power GND ravnine) koristiti negativne avionom.Kako sam mogao pretvoriti u pozitivno avion?(Mogu li?) Ona uvodi neke Razlika do proizvodnje PCB-ima?

Hvala unaprijed.

Srdačan pozdrav,

Renato

Ne koristim Allegro, ali proizvođač može zemljište bilo Negativ ili positiv zemljište Vašeg sloja.

Možete promijeniti negativnu Avionom do pozitivnih promjena u ravnini presjeka.U tom slučaju, morate ih poništava i sve te premjestiti bilo vias, trebali izbrisati pravo glasa ima i ponovo napraviti opet praznina.Nije previše dobar za korištenje nevažeće.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back