Fingerprint Recognition u MATLAB

I

imranafaqy

Guest
Hello all,
Može li mi netko vodič za čitanje online materijala za otisak prsta minutia vađenje i odgovarajući i kod u Matlab.

Hi there, sve što trebate je na ovim stranicama.Da li istraga na temelju prepoznavanja otiska prsta.Naći ćete mnogo radova i veze da bi se pokrenuo.Ako imate bilo kakvih pitanja u njima post ovdje.Mislim da će biti puno od nas koji će pomoći u ovdje.

Pogledajte ove sa foruma:
h ** p: / / www.edaboard.com/ftopic116679.html
h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=97865
h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=130423

Bok!Koodos.Prvom i drugom forumu da li mi preporučiti za nas je uklonjen.
Bilo kako, hvala za forum.

Sve tri teme se neće ukloniti.Oni su u Ebook upload / preuzimanje datoteka, pa provjerite da li ste prijavljeni da biste vidjeli teme.One 2 knjige su dobre za ljude koji žele učiniti prepoznavanje otiska prsta.

imranafaqy,
Pokušajte pročitati tema vezanih uz priznavanje Fingerprint ovdje, mislim da možete dobiti grubu ideju do tada.

Hvala puno na suradnji.Možete li molim recite mene o nekim Besplatna elektronička knjiga na prepoznavanje otiska prsta.

Dva ebooks koje spominje koosdoos u prve dvije veze su prilično dobri.Ako ste novi u ovoj oblasti, pokušajte pročitati na Handbook of Fingerprint Recognition.Tada ćete dobiti više ideje i pokušajte pročitati drugih radova na ovu temu kao dobro.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back