fazna modulacija?

D

Diksi

Guest
Može li mi netko objasniti odnos između FM i PhaseM.I meen, zašto je bolji od FM PM?hvala!

FM i PM su svi kutna modulacija u digitalna modulacija,
odnosi se možete koristiti u fazu modulator realizirati FM modulacija ako koristite integrator integrirati na dolazni izvor informacija iz točke digitalna modulacija, modulacija faze je najbolji,
ali ne i na FM, na primjer, bpsk je više popularan u DSS!ovo je equalivent između energe i propusnost i poteškoće realizacije, na primjer, u GSM sustavu, ona koristi GMSK, njegova je omotnica const, ili u suprotnom, PAR gotovo jednu, tako da je lako desgin se pojačalo snage za GSM, CDMA, ali u sustavu, ako koristite BPSK, postoji visok zahtjev u oscilator!
pa ako želite znati više o FM i PM, ja vam preporučam da pročitate priručnik "analoge i digitalnih sustava commnuciation" autor je kauč

Da ga jednostavno: U FM je Frekv devijacija je uzdržavani na samo mod Frekv.U sati na Frekv devijacija je uzdržavani na mod Frekv i njegove amplitude

Analogni fazna modulacija, mislim da vam je potreban koherentan FM prijemnik, a to ne čini.U digitalni mod,
a većina njih su fazna modulacija (PSK, QPSK, DQPSK, QAM, itd.)

zapravo, ako koristite diffierence kod metoda,
npr. DPSK, ne treba demodulacija, ovo se koristi u Wireless LAN, kao što su STEL-2000chip koristite ovu metodu za demodulate je signal DPSK

FM je bolje nego sati za praktičnu implementtion pitanja

FM Bolje?Za što program.Nađi mi je da se koristi FM satelitski downlink!Svi se oni koristiti qpsk, jer vam je potrebna samo 1 / 2 snage prenijeti podatke za određeni postotak.Te dobivši ljubav koja koherentna detekcija.

U sati fazi nosilac mijenja amplituda signala na poruku

dok se u FM frekvenciji od nosioca chages

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back