W
wael_wael
Guest
hi svako tijelo ovdje imam krivulju faze marže, može netko pomoć mene i obrađuje me ako se stabilno na 100 MHz. Nego u naprednim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja imam susret s istim problemom. moje pitanje je: 1. obično faza je 0 na niskoj frekvenciji, ali zašto je to 180 na niskoj frekvenciji? 2. zašto "Pretpostavljamo da dobitak zemljište prelazi 0 dB liniju na 20 MHz. Sada će sustav biti nestabilan."? faza marža je definirana kao 180 + faza [(a)], a zatim faza marža na 20MHz je oko 130, zašto je nestabilan? hvala
1 - zbog negativnog i pozitivnog dobitak 2-180 + faza [(e)] je istinito ako faza (niska frekvencija) = 0, a faze [A (i)], ako faza (niska frekvencija) = 180 pozdrav
Da. Slažem se. u pravu ste. Za npr.. Vidio sam mnoge filter ckts. koje zapošljavaju i negativne i pozitivne povratne informacije (količina negativne povratne (1 + Aβ)> iznos + ve f / b, i tako sam + povratne suzbiti po negativna f / b). Međutim, u većini sustava, ako je vaš negativne povratne put postaje pozitivna povratna putanja, zbog faznog pomaka izlaznog signala .... sustav ne postane nestabilan, b / c ne postoji smanjenje u sve veći ulazni signal . Vaš komentara plz! : |Bok Da, to je istina. postoji pozitivna šalje. ali pozitivne povratne informacije može biti stabilan.