europskih PCB fabrications

M

Marmelado

Guest
Zdravo!
Može bilo tko molim recite gdje mogu naći bilo koji europski proizvođač PCB-a?
Želim napraviti 1000 PCB, a ja želim naći jeftiniji u Europi

Hvala!

Bok,

Uključite ovaj url: www.pcbpool.com

pozdravi
UrsusA

Njegova zanimljiva.Da li itko zna neki proizvođač PCB specilized u malim volumen / high precision mikrovalna pločica sklopa?

mwpro wrote:

Njegova zanimljiva.
Da li itko zna neki proizvođač PCB specilized u malim volumen / high precision mikrovalna pločica sklopa?

Pogledat www.olimex.com

JA je napravio neki PCB's from this site, very nice cijene 26 $, za PCB pannel, tako da možete učiniti sve prototipa koju možete dobiti u ovoj pannel na isti trošak.

hi mwpro,

Ako ste u Njemačkoj, idite na ILFA (www.ilfa.de).One su skupe, ali kvaliteta je fantastično.Imam 12-Layer-a sa 3
mil. tragove i 6 mil-Drill-Vias od tamo i sve radi u redu.

Wux

Pokušao sam jednom Solectron - Istanbul u Turskoj, oni su to jeftini i gotovo savršeno.

Možete doći do njih preko weba.

Za specijalizirane potrebe PCB možete također kontaktirati Barco fotografije. Http://unix.barco.com/subcontr/bp/bp.htm

Oni činiti puno specijalnih supstrata, žica žica, tropicalisation, itd.

Naša tvrtka radi s
w * w.europrint.be

To su dobri qality (all PCB je električki testirani (all igle)),
isto tako napraviti
RF - Mikrovalna PCB Roger na supstratu.

http://www.faraday-circuits.co.uk/
Dobro, povoljnim cijenama, niska alata.

svojim uvijek dobro poštedjeti neke pare a čak i bolje da nema poteškoća i dobre kvalitete.Pokušao sam nekoliko PCB proizvođači i
ja sam uvijek vraćaju na ATS.možda ima malo jeftinije, ali sam imala one neke nevolje s kvalitetom i uslugom.ATS nikada nije uspjelo.

www.ats.net

pozdravi
Elvis P.

Pokušajte www.top-tec.pcb.co.uk
Dobro qulity, dobra usluga, brza isporuka i niska cijena.

Roel

Bok Svi vi

Ja radim u PCB Manufactury.Ako ste intrerested kako PCB, možete ići na zwod.technoservice.com.pl ili slanje pitanja officee (at) technoservice.com.pl

Mike

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back