ENMAC Hongkong ...

F

fahadislam2006

Guest
Hi ...
Ja sam svježe računala inženjer u Pakistan ...Dva dana prije nego što sam dobio poziv iz Interview Enmac tvrtka koja je od hongkong i također ima ured u Pakistan ...Njegova tvrtka se odnose na embeded sistema i oni me pozvao za post o C / C Developer (programer) ...

Spremna sam znati da je ono što je iznad svega opseg embeded sistema i isto tako te tvrtke ...

Ja sam zapravo specijaliziran za digitalni sustav (ASIC) Projektiranje i projektiranje VLSI i također proučavao embeded projektiranje ...i ja sam spreman za rad na terenu Digitalni Projektiranje i da ide za majstori u tom polju ...ali isto tako osjećaju interes embeded industriji ...

Pa što si me polje Predloži ...

Hvala unaprijed ...

imam dobiti unutarnji problem u svoj proizvod Kur'anu Časnom (cdq-05).

imam dobiti unutarnji problem u svoj proizvod Kur'anu Časnom (cdq-05).To ne work.Again sam dobio jednak greška u proizvodu, da ja kad god ja to želi ponovo napuniti. Umjesto punjenja ekran je potpuno crn i nikada works.Contact na moj e-mail adresa (zain_leo90 (at) hotmail.com) da mi može reći kako se to radi

imam dobiti unutarnji problem u svoj proizvod Kur'anu Časnom (cdq-05).To ne work.Again sam dobio jednak greška u proizvodu, da ja kad god ja to želi ponovo napuniti. Umjesto punjenja ekran je potpuno crn i nikada works.Contact na moj e-mail adresa (zain_leo90 (at) hotmail.com) da mi može reći kako se to radi opet

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back