EMC test

M

me_guitarist

Guest
Tko može mi pokažite / preporučiti laboratorij koji sam trebao ići da biste dobili EMC test za oznaku CE?

Bilo tko može predložiti Lab obavljanja EMC test?

me_guitarist wrote:

Bilo tko može predložiti Lab obavljanja EMC test?

Mislim na nikakve preporuke o EMC test laboratoriju gdje mogu poslati na testiranje?

Moj lab (CGEL) je profesionalni EMC, sigurnost, ispitivanja i RoHS centar, za CE, FCC IC, C Tick, CCC ......Dobrodošao si!

www.cgel.org.cn
yd (at) cgel.org.cnPozdravi,
Yao DAO.

Imam provedeno EMC testiranja u Maleziji na Sirim mjestu u Kuala Lumpuru.Oni gdje je vrlo profesionalan i prilično jeftin u odnosu na japanski / Europski test kuće sam bio naviknut.Nadam se da pomaže.

me_guitarist,

Bio sam na Sirim oko prije 3 godine i ako je moja memorija je ispravan oni nam naplaćuju oko US $ 600/day (Mi smo bili projektiranju za Sony onda tako mi svibanj imati je dobio jeftinije stopa).Ovo je izuzetno jeftin u odnosu na UK / Japenese stranice sam testirao na kojima obično iznosi oko US $ 1500/day.

toliko koliko dana uzeti za EMC test?
Sirim nas citirani aroung RM7000 za 4 test

me_guitarist

Ja samo obavljaju zrači emisije i sigurnosni test pa sam bio tamo za tri dana.

Ako želite znati koliko dugo će se za testiranje za dobivanje CE akreditaciju onda bojim se da ovisi o vaš proizvod i što ste testovi izvode.

Moja tvrtka dizajne potrošačke elektronike i mi se normalno obavljati CE, FCC i VCCI minimum ispitivanja sve odjednom.Kao gruba procjena za vas sam normalno proračun oko 10 dana za dovršetak svih akreditiranih moje testiranje, iako ja normalno ići u za dan ili dva prije nego što ruku napraviti neke istražne testiranja.Zapamtite prezir tvoj najbolji dizajn napore morate ići u razmišljanje vam svibanj ne jedan ili više testova i provode vrijeme popravljajući taj problem.

Ako je Vaš citat uključuju 4 ispita zrači i provedena emisija, kao i najmanje zrači imunitet onda bih rekao da citat je prilično dobra kao ova tri testa sam mogao potrajati 2-3 dana.

Bilo tko drugi može podijeliti svoje EMC iskustava test?

hmm ... ja također dobio iskustvo provođenje ispitivanja u SIRIM ... svi su oni dobri ... oni nas vlak kako koristiti opremu da .. oni isto tako dopustiti nas staviti naše mišljenje o našim testiranje .... cijene također je jeftino ... ja potrošio oko USD500 za 4 testiranje, uključujući FTB test, test Surge, Impuls test test i duboko .... hmm ... ja predlagati u probati ovo mjesto ... Malezija je lijep ... ja također dobio iskustvo učiniti testiranje na University Teknologi Malezija ... Ovo mjesto je mirno dobar ... dobio sam tamo imena kontakta Khairul ... njegov kontakt broj je 060132935676 .. Možda on može pomoći u. .. on je vrsta osoba također ....Added after 1 minute:ako ja sam ne pogreška ... Khairul je inžinjer tamo .... k, najbolji od srećaDodano nakon 5 minuta:možda u svim mogu probati ...

Schaffner
Izvor za EMC filtera, instrumenata, sistema, EMC test usluge i podršku kroz širom svijeta mrežu ureda.
www.schaffner.com

DLS elektroničke sustave
EMI / EMC ispitivanja i konzalting laboratorija.
www.dlsemc.com

Usuditi se!Electronics BV
EMC / EMI testhouse.Vršimo mjerenja u skladu s EMC direktiva i niskog napona.Dajemo tečajeva u ovom području.
www.dare.nl

DNB inženjerstvo
Usluge uključuju elektromagnetske kompatibilnosti, EMC i EMI testiranja, te sigurnost proizvoda i zaštite okoliša testiranja.
www.dnbenginc.com

Kompatibilni Electronics, Inc
EMI / EMC testiranje, obuku i konzalting usluge.
www.celectronics.com

Agilan Test grupa
Pružanje elektromagnetske usklađenosti (EMC / EMI) testiranja usluga kroz njene filijale test laboratorija.
www.agiletestgroup.com

Atlas & Compliance Engineering, Inc
EMI / EMC ispitivanja i inženjerske usluge za FCC / CE / VCCI / C-OZNAČITE.
www.atlasce.com

Green Mountain elektromagnetizmu
Elektromagnetska kompatibilnost (EMC) test i dizajn laboratorij koji nudi i usluge savjetovanja EMC.Oni test proizvođača elektroničkih proizvoda u skladu s FCC, CE i vojnim standardima.
www.gmelectro.com

Lucent Global Product Compliance Laboratorij
GPCL nudi Elektromagnetska kompatibilnost Imunitet i testiranje, kao i standarda i dizajn Consultation.
www.gpcl.com

Pulver Laboratories Inc
Ponude EMC ispitivanja, redizajn proizvoda, savjetovanja, te certificiranje strategije.
www.pulverlabs.com

Intetron
Inženjering specijaliziran za elektroničke sustave integracije i EMI / EMC.
www.intetron.com

DJM Elektronika
Proizvođači zastupnik za elektromagnetsku kompatibilnost (EMC), RF i mikrovalne proizvoda, RF pojačala (SSPA, MMIC, TWT), antena, bez odjeka komore, shielded sobe, i RF konverter.
www.djmelectronics.com

CKC Laboratories, Inc
EMC ispitivanja i dizajn konzultacije za telekomunikacije proizvode.
www.ckc.com

Mikrovolt Corp
EMI / EMC stručnosti.
www.microvolt.com

Timco Engineering Inc
Ispitivanje sukladnosti i certificiranje za frekvencijski opseg 9kHz do 26GHz.
www.timcoengr.com

Radiometrics Midwest Corporation
Akreditirani EMC, EMI ispitivanje elektromagnetske kompatibilnosti za radio i telekomunikacijskoj industriji.
www.radiomet.com

Spira Manufacturing Corporation
Posluživanje EMC zajednica sa EMI RFI brtvila i zaštita, saće filteri, O-prstenovi, konektor brtvila, trake, diecut, i prilagođena brtve.
www.spira-emi.com

Komunikacija Certification Laboratorij
Provices ocjenjivanja sukladnosti usluga u području telekomunikacija, EMC i sigurnost proizvoda.
www.cclab.com

Washington Laboratories, LTD.
Testiranje, inženjering te rješavanje problema elektroničkih proizvoda u skladu s elektromagnetske kompatibilnosti, zahtjeve sigurnosti i komunikacija.
www.wll.com

Northwest EMC, Inc
Radi polu-ugušen komore i open-terenska ispitivanja lokacije na Pacific Northwest.
www.nwemc.com

Dragi qmriso,
hvala za god vrste sharing.I 'll pokušati kontaktirati Mr.Khairul u UTM.

Pozdravi

U Bangaloreu možete obaviti EMC test na ETDC, Peenya, Bangalore i dobiti certifikat.Ali, postoje u nekim privatnim laboratorijima u Bangaloreu gdje možete obaviti testiranje i dobiti izvješće.Ali vam ne mogu dobiti certifikat.

bok
ima laboratorij u Chennai se sjećam da je Samir (ime ne svibanj biti ispravna)
ali ja je rekao da je dobar test okruženje

Mi dizajniran PLC proizvoda, EMC i izvodili testove za EZ marku u službi TUV proizvod.Test naknadu na temelju testova i testova stavke dana.Izvješće iznosi RMB10000, popis naknada je RMB2000.Dodano nakon 2 minute:na primjer:
Jedan PLC proizvode, mi ćemo applicate EN61000-6-2 i EN61000-6-4, posebice EN61131-2 test.Svibanj biti RMB40000 za testove naknada i oko 4 ~ 5 dana za testove u TUV ps.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back