Embedded Systems Design Metodologije i korišten model / languag

M

minhnd

Guest
Bok,

Ja sam newbie u Embedded Systems.Ja sam težak to shvatiti metodologiji ugrađeni sustavi ne da ih dizajnu, ali da ih provjeriti.

Dakle moje pitanje za vas, ugrađeni sustavi stručnjaka:

1) U praksi, kada pokrenete dizajnirati novi projekt projektiranja ugrađenih sustava, da li vi početi odmah s konkretnim jezicima kao što je C / ASM za dijelove i software, kao što su Verilog / VHDL za hardverske dijelove?Ili da li početi s više razine model za cijeli sustav, kao što su CoDesign KA (Polis) ili SystemC ili UML ili što?

2) Što da li vi ištanje to provjeriti za svoj ugrađeni sustavi?Pretpostavimo da ste dizajn low-level driver za ugrađeni sustavi, Što želite za provjeru: u stvarnom vremenu ponašanje uređaja-vozača u svezi s hardverski uređaj?; I kako ste potvrdili svoj driver sada ?: debuger koriste, co-simulator?

3) Koje su vam spremni učiniti kada potvrdite svoju sustavima?Imate li nešto protiv koristite drugi model jezika (na visokoj razini), kao što su SDL / UML / CFSM za model svoje sustave kako bi ih provjerili formaly?Ili želite samo dati svoj C-koda i HDL-kodovi za provjeru inženjera i zamolite ih da provjere željenih svojstava.

Želim vam zahvaliti unaprijed za vaše odgovore.Oni će mi pomoći puno.

Bok

Kad sam pokrenuti novi dizajn sam pokušava navesti na prethodna dizajn koji radi i imaju manje greške
jednostavan način je da koristite demo odbora za referance
Za većinu mikrokontrolerom / board procesor demo je dostupan za nekih low cost
Ja sam pokušava koristiti C jezik kao jezik beceause softver razvoj je HLL
(Programski jezik visoke razine) i hardvera za VHDL

Sve najbolje

Bobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back