elektronički hrđe prevencija

C

cell1

Guest
Trebam dokumentaciju ili sheme o elektroničkom hrđe prevenciji. Srdačan pozdrav.

Jeste li razmišljate o žrtvenom elektrode sustavu gdje drugi materijal povezan žicom na onu koju želite zaštititi i žrtvena materijal oksidira umjesto toga?

Puls PWM korištenje forinstance 555 kruga previše voziti fet na recimo automobilom možete puls - 12V na chasis i to će provent hrđu čineći GND točka niža to može biti postignut u odnosu previše zemlja žrtva metoda je bolje, iako sam ga uzeti to je željeza ili čelika kao što kažu rđa ne korodiraju ili oksidirati pa vjerojatno vaš najbolji galvinise i uzeti vremena previše štite ovu premaz osim ovog impulsa PWM, ali je vrlo experimintal možda bolji izvor je Ionizator

Možete li dijeliti krug i dokument kad ih naći? Ja sam zainteresirana za to znati više. Iskreno sumnjam kao korozija se događa s vremenom, one koji troše struju ne može biti praktično rješenje, pomoću razlike elektronike zadužen za zaštitu je više moguće. Ti bi mogao dobiti pocinčani-zince sprej sprej sloj za točenje, na vrhu koje možete sprej sloj normalne boje. To će dati razumnu dobru količinu zaštite koji će najvjerojatnije nadživjeti strukturu ili opremu sami.

Iz mog iskustva ove stvari ne rade na automobilima. Postoje tvrtke koje prodaju ove proizvode, ali oni ne rade. Katodna zaštita radi jako dobro za čelične plinovode ukopanih u zemlju. Ideja je da cijev negativna s odgovarajućim do temelja. To se postiže s jedinicom transformatora ispravljača, od kojih su neke automatskog i elektroničke tiristorski regulator s povratnom informacijom i setpopint. Ostali sustavi koriste žrtvene anode koje su obično magnezij ground kreveta zakopani u zemlju i prešano cijevi biti zaštićena. Žrtvene anode su dizajnirani da imaju određeni vijek trajanja - 10 godina 20 godina itd.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back