Electronic lab oprema lista

Z

zawminoo

Guest
Pozdrav svima!

Moj časnik želite napraviti Research Group.
Moj časnik je rekao da bi popis laboratorija za elektroničke opreme.
(osciloskop, digitalni metar, klupa napajanje, ... itd.)
Što oprema potrebna?
Koje vrste su dobri?
Can you help me?
Molimo .... help me.

Zaw

molimo budite lil preciznijim na ono što ti r istraživanje.
je to osnovni elektronike, energetske elektronike, digitalne elektronike, visoka frekvencija ckts.
samo stavite svoje parametre na taj način u kojem mogu koristiti: --
max napon ac, dc napon max, max struja, maksimalna frekvencija može mjeriti u max .. u napajanje možda require.just napraviti studiju o tim i dolaze sa svoje maksimalne i apsolutne parametre, koji će biti korisne za chosing pravo oprema za vas.

Živjeli!

Bok,

To je više prikladan za reći kao projekt nego grupa Research Group.
Ova grupa mora proizvod objekt detekcijski sustav, visoke sigurnosti sustava za ured, mreža prespajanje uređaje, mobilne komunikacije opreme i mikrokontroler baziran projekata.

Prvo,
Trebam osnovni elektronički lab oprema liste.

Hvala!
Zaw

osnovna su oprema CRO (30MHz), njegov prigušnik probe, digitalni multimetar, normalan 12V/3A powersupply i lemilica.

Hi pal,

Što je cilj istraživanja yer grupe?naravno, u svakom istraživanju, theres cilj ...Ja knoe možete navesti neke osnovne elektroničke instrumente, kao što youve je već spomenuto, međutim, postoje instrumnets da imaju neki specifičan specijalitet.posebno kada su u analizi telecomm mrežama, svibanj se možete vidjeti na web stranicu Nacionalnog Intruments ili Fluke za pregledavanje nekih od svojih proizvoda

Bok,
Za mjerenje alati i generatori signala preporučujem Agilinet raspon uređaja.Ja osobno koriste svoje Osciloskopi, signalnih generatora, mreže i analizatori.

Živjeli
Slayer

Hi everybody,

Žao nam je, ako se zbuniti moj post.
Ja također znam osnovnih alata za elektroničku laboratorija.
(osciloscope, digitalna brojila, funkcije generator, generator signala, klupa napajanje, pištoljska lem, PCB glodalica, itd.)
Ali ja ne znam što je dobra marka.
Ako znate, molimo Vas da podijelite svoje znanje.

Hvala!
Zaw

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back