E-mail obavijest kašnjenje

A

alexan_e

Guest
Ja sam trenutno prima e (gmail) obavijesti za odgovore ili PMS nakon šest sati ili više, bilo tko imati isti problem ili je to samo meni?

Imam samo obavijesti putem upravljačke ploče tako da ne mogu reći. Keith

Imam isti problem, ali ovdje kašnjenje neko vrijeme je jako dugo tek 12 sati zašto je to tako [COLOR = "Silver"] --- Updated --- [/COLOR] ja sam ima isti problem, ali ovdje kašnjenje neko vrijeme je jako dugo tek 12 sati zašto je to tako

Tu je problem u posljednjih nekoliko dana, ali je administrator to popraviti, to bi trebalo vratiti u normalu uskoro. Imajte na umu da sam imao sličnih problema u prošlosti, ali to su uzrokovane od moj mail usluga, a ne na forum, e-mail je poslati na forumu, ali je dobio kasno iz moje uvjetom. To se može provjeriti ako usporedite pošalji zadobio vremena, ako je problem uzrokovan forumu onda kasno e-mail bi trebao imati isti poslati primanje vremenske oznake, što znači da je slanje kasno, ali dobio odmah. S druge strane, ako vidite pošalji oznaku da je vrijeme prije nego što dobijete e-mail, onda je vaš davatelj kriv. Evo kako moja pošalji primio izgledala u ovom slučaju da je forum kriv [ATTACH = config] 80.301 [/attach]

da je cool ja ću to provjeriti i objaviti moj prob uskoro

dečki latencija je više od 15 sati sam još primati obavijesti yesterdays :-|

Ja također, ja nisam dobio nikakvu obavijest posta u posljednjih 15 sati. To je trebala biti fiksna jučer, ali mislim da se pogoršava, već sam kontaktirao administratora.

Ovo je obavijest dostavljena u roku od nekoliko minuta pa pretpostavljam da su se vratili u normalu.

Yup sam dobio sve moje obavijesti stvari vratiti u normalu mislim

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back