dvosmjerno ac kontroler

W

wisam

Guest
zdravo
plz imam power electronics projekt oko 3 faze dvosmjerno ac kontroler pomoću radni multisim .. JA pravedan trebate znati što SCR moraju li se koristiti i specifikacije za vrata pulse.thankyou

Ochrona danych jest kluczowa z punktu widzenia systemów bezpieczeństwa w chmurze. Steve Pataky z firmy FireEye wyjaśnia pomysły technologiczne firmy na najbardziej aktualne zagrożenia w wirtualnym świecie.

Read more...

Postavljanje daje dojam, da li već znate o namjeru kontrolirati sheme i da se mogu provoditi s SCR.To
je dobro.

Tada se jednostavno morate navesti SCR napona i Trenutna ocjena.Browse katalogu od glavnih proizvođača za odgovarajući uređaj, dobivate tablični i uče o required vrata kontrolu parametara.

Ako sam misunderstood svoj post u svakom pogledu, molimo Vas da pojasnimo.

puno hvala .. ali to je od 3 faze puni talas ac controller.i su multisim 10.and iam havin pogreške jer im stvarno ne znam kako bih trebao odabrati ispravnu thyristor.ive Pogledamo SCR svaki model i specifikacija. I moj projekt se sastoji od 300V RMS Linija za liniju i RL spoj R = 10 i L = 40mH .. prema onome što sam specifikacije će pokupiti them.and oko vrata puls i dnt znati što shold li staviti vrijednosti za širinu i puls period.thankyou je opet

Bolje bi trebao prikazati shematski uključujući učitavanje i odrediti namjena odnosno vrsta kontrola izlaznog napona.Vaše specifikacije dobiti nejasno
je sve više i više, da se moje mišljenje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back