dvije pozornice opamp (W i L)

Y

yihsiu

Guest
mogao netko reći mene kako to odluče i izračunajte W / L?
napon od 13 do -131.pretpostaviti Iref struje (ali ja ne znam koliko bi trebao ja pretpostavljam)
2 pronaći K = L Cox i Cox = εox / Tox ()
3.Kako mogu izračunati vrijednost kapa?

hvala
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli ovu privitku

sorry ja zaboraviti nešto
Kako mogu pronaći Vt, K, εi u ta dva dokumenta

puno hvala

Prag napona je parametar zove Vtho u dokumentima.
Mobilnost je parametar zove U0.

Imajte na umu da je to prag napona sa izvorom i skupno kratko.Ako ste stog tranzistora i tvoj tehnologija nije twin-i tehnologijom, onda je ovo wil promijeniti (supstrat efekt).

Što se tiče dizajna, mislim da najprije treba odrediti neke trenutni proračun (tj. koliko struje možete koristiti u cijelom krugu), a zatim dodijeliti svaki blok odgovarajućom količinom struje dpending na requred dobit i funkcionalnost.Kako odrediti trenutnu ovisi o potrebnoj dobitak-size-swing i rasipanja.dobitak = GM * Ro općenito.Dakle, da se poveća dobitak morate povećati ili bilo GM Ro ili both.increasing GM se može učiniti povećanjem sadašnjeg ili jednostavnim povećanjem W / L ratio, no oprezno se mora uzeti za povećanje unosa kapacitivnosti.Ro može se povećati povećanjem duljine tranzistora ili cascoding ili oboje ....

ono što želim reći je da postoji mnogo izbora / kompromise.Izbor topologije i aktualni su totaaly dpendent na vaš zahtjev.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back