Doppler antena primopredajnik modul??

F

fasafyso

Guest
Bok stručnjaci ću poštovati svaku pomoć i ideje o odluci za dizajn K-Band Doppler patch antenu. Što ja točno želite dizajnirati i izgraditi je detektor pokreta koji koristi Dopplerov pomak technigue. To je za otkrivanje pokreta i brzinu, a onda, ako ja mogu postići to ja mogu probati za otkrivanje smjera. Kao što sam učinio neke pretrage na google saznao sam da trebam dva izlaza iz antene modula koji su 90 stupnja pomaknut i usporediti ih osjetiti smjer kretanja. ovaj link pokazuje ono što ja točno žele graditi kao, http://www.dno.co.kr/en/sub_02_03.html ja znam theese su X bend, ali ja ću pokušati za K Band. Sada dopustite da vam kažem ono što ja znam, a ne znam o antenama, tako da možete pokazati mi put gdje početi. Prvo ja ne znam što mora biti usmjeravanje thechnique od patch antena na PCB. Mislim da imam za prijenos 24,125 GHz val na sili u smislu dB što je approprite sa standardima moje zemlje. , a zatim ga dobiti natrag. onda proizvesti srednju frekvenciju, a zatim ga pojačati kako bi ga izračunati s mikrokontrolerom da dožive brzine i pokreta. Također ću morati koristiti trubu? Molim Vas da mi pomogne oko njegove izvodljivosti i gdje početi, vi imate preporučene čitanja. Hvala za bilo kakvu pomoć.

Prije svega Vi početku je rekao: "K-band dopler antena", zatim upitao: "Hoću li morati koristiti rog?" -> Da, rog antena će biti više koristan nego krpa, jer to je naširoko koristi u dopler radara. Postoji puno radova na dopler radara, FMCW radara, pulsirajuće radara. pokušajte s pretraživanjem u google. Vrijednih ljudi koji također koristiti Patch antene polja u mjerenjima, vidio sam jednog papir gdje 100 patch antene su koristili istu 24GHz zahtjev samo u automobile. Snaga se prenosi u dBm. Ljudi koriste energijom deviders i attact Patch antenas na krajevima ću pridaju jednu sliku za svoju referencu. [Size = 2] [color = # 999999] Added nakon 1 minuta: [/color] [/size] mikrotrakasta antena prikazan je na slici ova antena je napravio 10 × 10 elemenata (90 × 90mm2) na RT / duriod 5880 podloge i svaki element je dimenzija antena je 4.9mm × 4.1mm simulacija polja je učinjeno u CST

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back