Dobre knjige o presilicon verifikacije i ASIC oblikovanje

N

nuke941

Guest
Bok,
Ja sam radio kao inženjer verifikaciju za dvije godine koristeći specman e.Trenutno imam vremena (poziv omogućava da dugi odmor) i želite pročitati neke knjige na verifikaciju i ASIC dizajn dobiti ukupnu sliku.
PREPORUKE bilo koji dobar?

Hvala

Pisanje testa klupe
Priciples o provjerljivim RTL-Design, 2nd Ed.

gdje se mogu dobiti "Pisanje test klupe - Priciples od provjerljivih RTL-Design, 2nd Ed"?Ima li elektroničke izdanje?Mogao bilo tko pokazati link za download?Thanks a lot!

JA preuzimanje datoteka Internet off ogledalo ove stranice ...Ne siguran ako je još tamo ...Moram reći svoju odličnu knjigu.

Mislim da je on-line pomoć na specman dokument pod nazivom "Verifikacija savjetnik" je mnogo odgovara za Vaš posao.

Tu je jako dobra knjiga,
"SOC Verification Metodologije" po Singh, ona je u e knjiga upload foroum.
You get hold on SOC verifikacije i S / wh / sims w co.

Dobra knjiga je sljedeće
Digital.Logic.Testing.And.Simulation

Bok
Kako napisati programe za testiranje ATES.Ima li bilo koji priručnik ili udžbenik za to.Može li netko preporučiti neke knjige referenca za ovo.

Amjad

hi, Amjad
Mislim da ispitni program za ATE je generiran mimo automately EDA tools.

linuxluo wrote:

hi, Amjad

Mislim da ispitni program za ATE je generiran mimo automately EDA tools.

Znam svaki jeli prodavač ima svoj vlastiti test softver plan razvoja, generirati ispitni program za različite uređaje.Bit će izložen to samo kada dobijete priliku raditi na milijun dolara ispitivače.Da li postoji mogućnost za autsajder to naučiti.

Mislim da bi trebao uspostaviti platformu temelji na FPGA-učiniti vaš offline testiranje.

Mislim da <DIGITAL LOGIC ISPITIVANJE I SIMULATION> Alexander Miczo je dobar izbor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back