dobivanja zvuka iz mikrofona luke zvučne kartice

M

mro83

Guest
bok
Želim ulaz za mikrofon zvuk iz moje zvučne kartice za analizu podataka Matlab.moj mikrofon je tip kondenzatora.
to microphone input and have a two channel input to the PC without amplifying the ignal of condenser microphone.

Želim znati što su razina signala koriste zvučnu karticu i ako ja mogu povezati dva mono mikrofona direktno
u mikrofon i imaju dva kanala na PC-ulaz, bez amplifying ignal od kondenzatorski mikrofon.

klicati za sve

MRO

Možda biste mogli snimiti zvukove kao. Wav datoteku i Matlab imaju projekt koji čita. Wav datoteku.

Format PCM. Wav kartoteka je dobro dokumentirana i jednostavno obraditi.

Neke zvučne kartice imaju stereo mic ulaza, ali većina ima samo jedan ulaz.Provjerite svoje priručnik.

Condenser mic izlazi otprilike iste amplitude kao obični dinamički mikrofon.Kad govorite u njega, dobit ćete nekoliko millivolts.Pokušajte koristeći bilo koji alat za snimanje zvuka, kao što je Snimač zvuka koji dolazi s Windows.

za moj projekt na temelju E1050 standard (2 mikrofon metoda za Akustička impedancija cijevi), trebam dva istovremena mono input (što znači stereo ulaz) s 2 kondenzatora mikrofona.

moja zvučna kartica Mikrofon je mono pa mi bi trebali koristiti LINE IN.može li se uvesti neki (aktivno) sklop sučelja kondenzatorski mikrofon (tahat ne mogu rpoduce signal sam po sebi) na liniji od zvučne kartice.

klicati za sve

Isprobajte ovaj high-gain pojačalo kondenzatorski mikrofon:
http://www.electronicsforu.com/efylinux/circuit/feb2003/Condenser% 20Mic% 20Audio% 20Amplifier.pdf
i koristiti samo pred-pojačalo.
Pozdravi,
IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back