Nemam razbubnik / emulator hardver.
Koristim serijski port za debug za mikroprocesora u cjelini.Ja
pošalji registrirati sadržaja i neke posebne bytes u kod
serijski port, a ja napisati moj PC strani program za prikaz registre
zastave
i sl. Ali, naravno ne mogu postaviti breakpoints, prikazivanje
RAM sadržaja bez njih u code ...
Da li postoji "to učiniti sami" razbubnik projekta za ADSP? [/ Code]
Im 'koristeći ADSP-2189N, povezan s host kontroler po IDMA porta.U tom sam rješenje može čitati / pisati bilo koju adresu DSP memorije, po DMA prijenosa.Isto tako ja mogu pročitati preslikanog memorijske registre.
Ja sam u 21065L.Ona može čizma iz paralelne EPROM.Jer mnogo problema tijekom razvoja je simulator je dovoljno.Ali čudno stvari je teško boriti se s bez leda.Nažalost postoje previše slobodnog igle u mojim primjene tako da se može spojiti zaslona za neke povratne info varijabli ili stvarnog stanja registara.Guessing Pa zašto to ne radi, užasno je gotovo umjetnosti.
Jednom sam čuo da je za Motorola DSP JTAG Razmjena je moguće potrajati dva normalan razvoj zajednice.Jedan je trčanje preko RS232 spojen na računalo kao JTAG sučelje te je majstor na JTAG.Drugi odbora bio je pokrenut program.To je moguce boot drugom brodu preko JTAG s prvim jedan puni pansion debug mogućnosti su dostupne.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.