Dizajn i rasporeda prešao Snaga Koje je bolje?

A

AdvaRes

Guest
Hi članova,

Let's uzeti i vrata na primjer.Pretpostavimo da ćemo dizajn I vrata s pogonom snage = 4.
Slika 1 prikazuje vrata tranzistora i određivanje veličine za pogon snagu = 1.

Slika 2 Slika 3 i dva possibles provedba I vrata s pogonom strenth = 4.

Moje pitanje je: Koji je bolji i od lika 2 ili 3 na slici?

Hvala unaprijed.
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli ovu privitku

Hi AdvaRes,
Na slici 2, mislim samo o / p pozornica je naveden W i L's.
Sl. 2 i slika 3 su iste, osim luka na slici 3 je prst mos uređaja, to će smanjiti srednje parazitska kape zbog izlučivalo i izvor.Također možemo optimizirati područja, ako mi razbiti o / p uređaja u prstima, tako da cijela stane u I je rectagle prostora.

Pozdrav,
RDV

ravirajdv je napisao:

Hi AdvaRes,

Na slici 2, mislim samo o / p pozornica je naveden W i L's.

Hi AdvaRes,
Bilo bi bolje ako imate samo o / p fazi 4X snage i NAND struktura može biti od bilo 1X ili 2X ovisi o potrebi (kao vrijeme porasta i pada vrijeme na unos 2. faza), ali sigurno možemo ispustiti veličina u ulazni dio (NAND fazi).
Prednosti:
1> prostor je smanjen
2> od ulaznog veličine je manje, opterećenje na prethodne faze se smanjuje, indirektno smanjenje potrošnje energije.
Isto tako, potrošnja energije ovisi o više opterećenje i frekvencija rada NAND, a zatim uređaj veličine.
Je li to NAND Vi radite je za neke PLL?(Žao nam je, izvan konteksta pitanje)
Pozdrav,
RDV

ravirajdv je napisao:

Hi AdvaRes,

Bilo bi bolje ako imate samo o / p fazi 4X snage i NAND struktura može biti od bilo 1X ili 2X ovisi o potrebi (kao vrijeme porasta i pada vrijeme na unos 2. faza), ali sigurno možemo ispustiti veličina u ulazni dio (NAND fazi).

Prednosti:

1> prostor je smanjen

2> od ulaznog veličine je manje, opterećenje na prethodne faze se smanjuje, indirektno smanjenje potrošnje energije.

Isto tako, potrošnja energije ovisi o više opterećenje i frekvencija rada NAND, a zatim uređaj veličine.

Je li to NAND Vi radite je za neke PLL?
(Žao nam je, izvan konteksta pitanje)

Pozdrav,

RDV

Bok,
Ja sam isto tako rade istu stvar, nadam se da ćemo razgovarati više o ovim i PLL stvari kao i mi ići naprijed.
Prijedlog, pokušati napraviti i B ulazi symmtrical tako da oboje REFCLK i FBCLK vidjeti iste kašnjenje od A do Y.
Hvala i živjeli,
RDV

ravirajdv je napisao:

Bok,

Ja sam isto tako rade istu stvar, nadam se da ćemo razgovarati više o ovim i PLL stvari kao i mi ići naprijed.

Prijedlog, pokušati napraviti i B ulazi symmtrical tako da oboje REFCLK i FBCLK vidjeti iste kašnjenje od A do Y.

Hvala i živjeli,

RDV

AdvaRes wrote:Vi ste dobrodošli čovjek!

Hvala za savjet.

Ali mi je zaboravio kako bi razgovarali o izgledu vrijeme potrebno za crtanje.
Zapravo je puno lakše izvući izgled Slika 2 koristeći Tlocrt slici 1.
Slika 3 Izgled zahtijeva više vremena da se učini.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back