dio potreban za preamp cijevi

T

thebadtall

Guest
Bok, Im prikupljanje dijelova za izgradnju tube preamp katodne sljedbenik, te im zaglavi zbog nje istodobno pronaći 5 μf članak kondenzator @ 200V - audio grade . Možete li predložiti dućan dio? Hvala vam!

Ja bih preporučiti koristeći plastične folije kondenzator umjesto jedan papir. To će biti lakše pronaći, a vjerojatno i bolje. RS-line, Digikey i Mouser su dobri online trgovinama.

Papir kondenzatori su prilično rijetke ovih dana, oni su zamijenjene su plastičnim dielektrika koji imaju puno bolje performanse. Postoji razlog zašto standardni 4.7uF elektrolita se ne mogu koristiti? Brian.

Ne želim koristiti elektrolitski / polarizirani kondenzator. Želim ga koristiti kao C4 kondenzator. wixh je 5 μf članak kondenzator @ 200V. Bilo koji sugestija?
29kxftd.jpg

To je dio koji je potrebno, sjesti prije nego pročitate na cijenu! Ja nemam pojma što je C4 u dizajnu koju čine ali ja bih se iznenadio ako je elektrolitski nepodobnih. Brian.

To je razumljivo. Elektrolitski će biti loš izbor, ali zašto papir? Plastične folije kondenzator (ili polipropilenske ili mylar / poliester) bi bilo bolje - vrlo nizak gubitak, curenje, izobličenja. To ne mora biti tako skupo kao jedan Brian povezani. Bacila sam pogled na RS online i naći prikladne 4.7uF kape od oko 2,50 dolara (američkih dolara). btw, 5uF čini nepotrebno visoka. S opterećenjem od 100K, ja bi razmotriti 1uF biti više nego dovoljno. To bi dati odgovor koji role off na 1.6Hz.

@ Thebadtall možete prikazati shematski molimo Vas tako da možete vidjeti što impedancija Sljedeća faza predstavlja i što napon je stvarno potrebno. Možda ćete biti u mogućnosti koristiti manju vrijednost ili niži napon u vašoj aplikaciji čime bi dio lakše izvora. Ako Sljedeća faza je 'normalno' pristran pojačalo upravljačka rešetka vjerojatno blizu nule DC na njemu i to je rijetko za katode u katodne sljedbenika da imaju 200V na njega. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back