Digitalni Stimilus s @ ltium Zima 09

A

Altium_user_al

Guest
Bok svima,
To je jedan od ovih pitanja koja ne mogu naći odgovor za bilo gdje, čak sam kontaktirala Alitum podršku i sam još uvijek čeka na odgovor ...

Ranije sam se Microsims / OrCad pSpice u predoblik mixed modu simulacija,
Pomoću offpage konektor za povezivanje na poticaj digitalna skripta koja bi mogla povući u offpage signal Hi, Hi-Lo ili Impedencija (mislim pSpice zaglavi u D2A modul za prefom this).
Ive 'pokušao koristeći moj stari broj, ali je dio STIM nije utvrđeno Altiums začin motor.Dajte zamislite da jednostavna (ili ne tako jednostavnim) Digitalni stimilus je u availabe @ ltium kao što je ljepušan velik dio sve ostalo unutra.

Dakle, u @ ltium Designer (Winter 09) Htio bih da učine isto,
Nekako kroz skriptu ili stol ili bilo što, simuliraju sklop generički pin pulsiranje Hi, Lo i Hi-Z.Theres no specifičan program, samo za usporedbu svojih alata za sljedeći put sam svibanj potreba za simulaciju jednog circiut.

Je li netko ovdje pokušao ili znate rješenje za ovo?

Mnoge moje krugove su temelji i mikro expliot Hi-Z značajku upravljanja struje u ili daleko od opamps.To je razlog zašto skriptu je dobro, ona može ispasti mog mikro code dopustiti mene to provjeriti na analogni sklop dizajn vremena.

Mnogobrojan hvala za čitanje
Al.

Ako trebate ili želite više informacija PM meni ili post ovdje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back