Digitalni lift simulacija?

D

desperado1

Guest
Trebam neki pomoć projektiranje simulacije Digitalni lift koristeći multimedijalne logics.I potreba neki pomoć i smjernica kako bi trebao sam dobiti istinu stol, kmaps i digitalni sklop.Ja sam zahtijeva da koristite prioritet koder, D lache i vodio vozači

Ja sam dužan dizajn digitalni sklop koji ima primjenu u lift kontrolama.Moj krug će biti u mogućnosti prihvatiti 4 prolazan zatvoreno prekidača (tipki) kao ulaz, za odabir jednog od četiri razine (tj. 0, 1, 2 i 3).Izlazni sklop će se vrijednost trenutno odabrane razine na sedam (7) segmentu LCD display.Osim toga, moj krug treba svjetlu jedan od četiri (4) LED odgovarajući gumb na pritisak što se aktivira.Sklop mora održavati stanje sve izlaze čak i nakon taster je oslobođen, samo mijenja stanje kada se aktivira još jedan gumb.Sklop bi trebao biti dovoljno snažan za snabdjevanje hranom za mogućnost nekoliko gumba istovremeno aktivira samo registracijom najvišu razinu od tih odabranih.

Prije svega potrebno je definirati stanja i programa u skladu s odgovarajućim mikrokontrolera da države.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back