Digilab 2e i dio2 obrazac Digilent

A

al_extreme

Guest
Da li iko ima uvod, vježbanje ili laboratorija za ovaj odbor.I ovaj baugh FPGA odbora i Digilent ne daju puno tutorial mrvica odbora.Pa ako znate mjesto ili biste mogli poslati mi se uvod, vježbanje ili laboratorijski to će biti vrlo dobra za mene.Puno hvala za vaša pomoć.

JA isto tako ištanje to kupiti iste zajednice, koji softwarea i alata dolaze s njom?
su programiranje etc ...uključena, ili imate kupiti ih odvojeno?

hvala

Nijedan softver uključuju, ali možete preuzeti Xilinx webpack besplatno.

The D2E je vrlo lijepo, jeftini development kit.Ona ne dolaze sa bilo koji software, ali Xilinx WebPack trebali ste dobiti i prikazivanjem ni u vremenu.Ive 'bio koristeći jedan za posljednjih 4 mjeseca da razvije projekt na poslu.Proizvoda za D2E stranici ima link na demo Webpack projektu na: http://www.digilentinc.com/Catalog/digilab_2e.html.Link je u donjem desnom kutu stranice, a zove se "Referentna Dizajn" Ovaj demo je velik da se pobrinete možete razgovarati acutally odbora i preuzimanje dizajn na nju.

možeš dati link na gore navedeni softver, Digilent raskinuo tu vezu.Molim Vas, dajte neki primjer ili tutorial kao polazište

Pogledat

h? p: / / www.digilentinc.com / Materijali / referencedesigns.html

Za korištenje D2E ili D2SB od Digilent, trebate:
1.Download Webpack iz www.xilinx.com
2.Preuzmite priručnik i referentni dizajne iz www.digilentinc.com.
3.Koristite Webpack provesti na uzorku dizajna D2E, ili možete koristiti datoteku nagnati dizajn, u odnosu na svoj dizajn.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back