diferencijalna antena

C

coniglioe

Guest
bok

gdje mogu naći neke formule za diferencijalno patch antenatenkova.

Imam isti problem, tko vanjska strana ima s bilo uvid bi bilo super.Moje pitanje je da je potrebno smanjiti troškove i dobili osloboditi od balun i naš TX i RX staviti izvan su ulazni diferencijal.Ovo je za 2.4GHz band i pokušava dizajnirati tiskane pločica sklopa antenu!Pomoć itko?

tko znati bilo koji tipične vrste tiskanih pločica sklopa diferencijalna antena za antenu?To bi bilo za korištenje u carstvu 2.4GHz.Sam imao problmes pronalaska bilo kakvih informacija o ovome.

Da li bi ovo su samo dva od istog tipa i ako kažete pozitivne strane ima F antena, zatim negativne strane će također imati antenu i F?

To je malo teže od toga.1 1 nije jednaka 2 ovdje.Problem je u tome što jedna antena je dizajnirana zračiti, pa bi trebao biti neki čudan području distribucije oko antene.Ali everythin blizu antene ima uticaja na terenu.Tako se u neposrednoj blizini područja diferencirane antena može biti nešto drugačija.Različite oblasti znači kod različitih ulaznih impedancija.A to je ono sto je podudaranje je sve o!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back