Dielektrična konstanta obračun

C

cyai

Guest
Bok, svima

Mi znamo antene ugrađene u plastične stanovanja, rezonantne frekvencije će biti prebačen na niži bend.Za izgradnju simulacijski model, a mi ćemo stvoriti stambeni način na antenu modela.Moje pitanje je, ako uzmemo stanovanja, ali ne znamo dielektrična konstanta ovoga stanovanja, mogao te reći mene kako to izračunati / mjera dielektrična konstanta za izgradnju točnost modela.

Hvala unaprijed.

http://chemandy.com/writeup/relative_dielectric_constant_article1.htm

Rješenje bi bilo da model antene i to je plastična stanovanja u CST MWS, Ansoft HFSS ili sličnih programa.Start dodjeljivanjem dielektrična konstanta do 1.0 od plastike kućišta.Onda povećati plastični kućište dielektrična konstanta u koracima od npr. 0,2 i ponovno pokrenuti simulaciju između svakog koraka.Kada primijetite promjene u antenu rezonantna frekvencija se isto kao što ste mjeri, te su dobili plastične stambenog dielektrična konstanta s točnošću od oko 0.2, veličina koraka.

Ako želite, možete u ovom trenutku nastaviti simulacije koristeći manje stepsize npr. 0,02 ili tako da biste dobili bolje točnost dielektrična konstanta.

Ako znate kakav plastičnog materijala koji se koriste u plastične stanovanja, možete uštedjeti vrijeme simulacije, označavajući početak vrijednosti bliže konačan rezultat.

Postoje mnoge stolove od plastičnih dielektričnih svojstava na internetu.Evo nekoliko:

www.clippercontrols.com / info / dielectric_constants.html
www.machinist-materials.com/comparison_table_for_plastics.htm
www.asiinstruments.com / tehnička / Dielektrična% 20Constants.htm

Zaboravio sam dodao još jedan parametar, kako o "gubitku tangenta"?

hvala unaprijed.

Sorry dečki, moram desing mikrotrakasta antennna po HFSS i maye u može pomoć mene ...HFSS pomoć ne radi ..Ne znam zašto ...

Molimo može u upload tutorial ili obuke stvari kako bi slijediti korak po korak procedura za provedbu i strukture za pokretanje simulacije?Na primjer (kako mogu stvoriti popraviti? Struktura sloj? Sonda povezuje tlo avion i popraviti? Kako mogu postaviti mreže ?...?).

Hvala Vam na suradnji.

Lupin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back