Dell Desktop ne dolaze, samo treperi

S

samoltech

Guest
pls kuća, trebam pomoć .. ja radim na Dell OptiPlex površini, kad sam ga upaliti .. to samo zatreperi i to treptanje nastavlja dok sam ukloniti moć ... molim što trebam učiniti kako bi to ispravili. njegova snaga je vodio taj treperi i navika otići čak i pritiskom na gumb za napajanje dok sam ukloniti napajanje iz sustava

što treperi je moć vodio sjajni ili nešto ste pokušati ponovo pokrenuti sustav pokušati vidjeti hoće li zvuk ventilatora je čujan vama ili ne

Provjerite suspendirati, čekanje i stanje hibernacije opcije u OS i BIOS-a. Posebno u BIOS sekciji napajanja opcija ako imate. Također, Ovaj problem je poznat po "OptiPlex 990 i 790". Provjerite PSU ili pokušati drugi PSU. : Wink:

Promjena kabel, ako problem nije riješen nego što bi trebao ići na servisu.

čini se kao problem je sa svojim SMPS. dobro ... otvoriti-up your SMPS i ček za bilo izbočen kondenzatora i provjerite sve izlazne napone kao 12 v 5 v 3,3

Da li se zvuk post na pokretanja računala piskutavi? možete izmjeriti napone 12 V, 5 V, a 3,3 V na rezervnom priključak s digitalnim multimetrom, ako su izvan dometa onda bolje zamijeniti SMPS napajanje

Ja sam znatiželjan ... jeste li ikada dobiti pravi rješenje za ovo? Ako je tako, javite nam što se dogodilo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back