Definations Obavezno

P

popat_panjaru

Guest
hi svima.

Ja requiered definations za sljedeće stavke ....

1.Input Sensitivity.
2.DC Gain Točnost
3.Ulaz za spojnice
4.Offset Točnost
5.što je Offset? ..
6.Okomita razlučivost
7.Trigger Jitter .. isto tako ono što je Jitter Noise Floor
8.Što je FFT & TFT? .. Što je osnova svakog ... mislim na vrijeme koje je domena
, a koji je frekvencijskoj domeni? ..
9.Data Acquisition kako sustav funkcionira? .. može bilo koji neki reći mene blok dijagram?
10.AUX Trigger ...
" at the starting of each question?..

Plz primijeniti "što"
na početak svake pitanje? ..

Popatlal

popat_panjaru wrote:

hi svima.Ja requiered definations za sljedeće stavke ....1.
Input Sensitivity.

2.
DC Gain Točnost

3.
Ulaz za spojnice

4.
Offset Točnost

5.
što je Offset? ..

6.
Okomita razlučivost

7.
Trigger Jitter .. isto tako ono što je Jitter Noise Floor

8.
Što je FFT & TFT? .. Što je osnova svakog ... mislim na vrijeme koje je domena

, a koji je frekvencijskoj domeni? ..

9.
Data Acquisition kako sustav funkcionira? .. može bilo koji neki reći mene blok dijagram?

10.
AUX Trigger ..." at the starting of each question?..
Plz primijeniti "što"
na početak svake pitanje? ..Popatlal

čak i svatko zna da je Google jedan odgovor .. u svakom pitanja ... ili upit koji postove u ovoj rubrici ...

onda ja mislim da nema potrebe ovoga forumm

bt atleast li tko pita za pomoć, ja mislim da ljudi imaju za brigu o svoje pitanja .. koja je glavni Funda stoji iza foruma .. na taj način plz dont reći da je Google odgovor ...

Mohanlal

mohan_mithai ti i popat_panjaru Čini se da ista osoba.Vi samo post u popat iste teme kao i tvoj stil pisanja, pravopis i gramatiku su identični.
Gotovo svi popats pitanja mogu se naći jednostavnim Google pretraživanje na taj način, dakle GOOGLE je odgovor.

I jebi se čovjek .. ako u me ikada anyother usporediti s osoba ...

Prije svega, ja nikada ne čine više od jednog računa u mom životu ..

i ja nikada misliti da je osoba koju im je bilo odgovaranje popatlal ili bilo tko drugi ...

ultimet moj cilj je da ako je osoba tražeći pomoć trebamo mu pomoći ... thats ga ...

molimo da ne kažu opet ..

mohan_mithai wrote:

čak i svatko zna da je Google jedan odgovor .. u svakom pitanja ... ili upit koji postove u ovoj rubrici ...onda ja mislim da nema potrebe ovoga forummbt atleast li tko pita za pomoć, ja mislim da ljudi imaju za brigu o svoje pitanja .. koja je glavni Funda stoji iza foruma .. na taj način plz dont reći da je Google odgovor ...Mohanlal

mohan_mithai wrote:

I jebi se čovjek .. ako u me ikada anyother usporediti s osoba ...Prije svega, ja nikada ne čine više od jednog računa u mom životu ..i ja nikada misliti da je osoba koju im je bilo odgovaranje popatlal ili bilo tko drugi ...ultimet moj cilj je da ako je osoba tražeći pomoć trebamo mu pomoći ... thats ga ...molimo da ne kažu opet ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back