dalekovod kalkulator querry

S

sohkha

Guest
Bok svima, dalekovod kalkulatori u oglasima i AWR vrijede više od onoga što frekvencijski raspon? Mogu i ja imamo formulu za pronalaženje dužine i širine razmak za spregnutom mikrotrakasta liniju? hvala

Žao mi je ne znam o tome, ako netko zna molim ga pomoći.

Teoretski nema frekvencije granice, ali praktički ograničenja su fizički dimenzije strukture.

Hvala za odgovor. Pa ja sam težak da biste dobili UWB frekvencijski odziv. Dakle, ako sam promijeniti moj supstrata Visina i mikrotrakasta debljinu dobiti dopuštene fizičke dimenzije, to će narušiti moj odgovor. Svaka ideja kako upravljati širinu i razmak veći 250 mikrona, dok moj odgovor nije promijenilo.

Koja je tvoja UWB freq bandwith? 250 mikrona je jednostavno previše čak i za Kinu Prodavatelja. Budući da su u Velikoj Britaniji, mislim 100 mikrona treba koristiti.

Dakle, ako sam promijeniti moj supstrata Visina i mikrotrakasta debljinu dobiti dopuštene fizičke dimenzije, to će narušiti moj odgovor.
Tanja supstrat -> manja širina linije, manji jaz širina Deblji supstrat -> veća širina, veći jaz širina Manji epsilon -> dulje linije / rezonatori veći Epsilon -> kraće linije / rezonatori

Moj propusnost je 7,5 GHz sa središnje frekvencije na 6,85 GHz. Imamo mogućnost za dizajniranje 250 mikrona i gore. Našao sam ove uvjete s ADS linije Calc. 30000/Height (mm)> frekvencija (MHz) 18> Er> 1 10> Širina / Visina> 0,1 10> Razmak / Visina> 0,1 metala debljine <0,1 * Visina i <0,2 * Razmak.

možete probati RO4350B podloge, 0.5oz metala debljine, 10mils visine. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post dodan u 07:55 -------- - Prethodni post je bio u 07:54 ---------- [/SIZE] [/COLOR] ili 20mils visina.

Ti kalkulatori obično se temelji na fiksnim formulama i samo vam dati grubu procjenu. Ja bih predlažemo da koristite namjenski prijenos Solver linije polja kao SEMSTRA [URL = "http://www.semstra.com"] Transmatex [/url]. To vam daje puno točniji rezultat u samo nekoliko sekundi. Također možete generirati kruga model za svoje dalekovoda.

Ja se ne slažem. Kalkulatori obično koriste zatvorenom obliku jednadžbi, whichs bi trebao biti točniji od numeričko rješenje za diskretiziraju EM modelu. Presjeka EM solvers su više svestran i može učiniti mnoge različite konfiguracije, ali oni nisu točniji.

Ja se ne slažem. Kalkulatori obično koriste zatvorenom obliku jednadžbi, whichs bi trebao biti točniji od numeričko rješenje za diskretiziraju EM modelu. Presjeka EM solvers su više svestran i može učiniti mnoge različite konfiguracije, ali oni nisu točniji.
Ti zatvorenom obliku jednadžbe su izgrađene ili iz analitičkih rješenja ili numeričkih rješenja. Za bivše slučaju, izvod analitičkih rješenja uvijek uključuje neke pretpostavke, koje mogu imati značajan raskorak od stvarnog svijeta slučaju, kao što dielektričnog materijala nehomogenosti i frekvencije ovisnosti, dirigent hrapavosti površine i tlocrta veličine. Jednadžbe izgrađene od koje najviše imaju sličnu točnost. Za potonjem slučaju, nepotrebno je reći, ako numerička rješenja nisu točne, što je rezultiralo zatvorene jednadžbe obrazac neće biti točno bilo. Ono što je važno je kako se u blizini njegova modeliranje je u stvarnom svijetu slučaju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back