Da li netko već koristi "Laker AMS" (ECS)

A

andy2000a

Guest
Kohezija AMS dizajnera kao što sam već znam da se stopiti srpinsoft Jezerac ..
Jezerac AMS?Jezerac AMS je rješenje Silikonska platna, prethodno Kohezijski AMS dizajnera kohezijske Systems, koja je distribuirala DOLPHIN za više od 10 godina

-> Http://www.sicanvas.com/product_ams.jsp

Snažan Dizajn i Debug okoliša skraćuje vrijeme na tržište te smanjuje troškove razvoja.Real-time pristup svoj dizajn.Povezivanje, Parameter Passing, DRCs, sve u stvarnom vremenu.Kohezija dizajn je jedinstven, povezan, ispraviti po-konstrukcije dizajn baze podataka.

Custom IC Analog & Mixed-Signal Tijekovi SoC Integrira snaga našeg dizajna okoline sa svojim dizajnom tokova.Začin, Verilog, VHDL, a grafički nacrt co-postoje pod jedinstvenu bazu podataka.Uz naš otvoreni API alate i sučelja za treće strane HDL i Spice simulatori, kravate se sinteza i izgled, Silicon Canvas Jezerac AMS ovlasti svoj dizajn toka.

Complex, Deep hijerarhije povećava produktivnost i eliminira priručnik verifikacije.Stvaranje kompleksa i duboka hijerarhijska dizajne, se kreću u milijunima komponenti, a sve s real-time komentare, parametar prolazi, upit i sonde, i "Whole-sustava" userconfigurable DRCs.

Team-Based simultano inženjerstvo dizajn unificira svoje momčadi i pomagala kompleks debug napore.Neposredna radne grupe dizajneri obnove držati ažurnim.Zaštititi i sačuvati svoje dizajne s integriranim kontrola verzije.Cijela cross-platform compatibility.

HDL i Spice integracija za Simulacija i Izgled Integrira snagu HDL s našim dizajnom okoliš.Graditi cjelovita hijerarhiji od HDL, Spice, a shematski izvora u jedan jedinstven okoliš.Napravite Spice, VHDL, a Verilog netlists blokova ili cijeli dizajn.

Koristio sam shematski unos od 1994 koja je nazvana prije ECS vlasništvu CAD / CAD grupa, nego SCS vlasništvu Synario, nego Kohezijski Dizajner po Cohesiontools, sada Jezerac AMS prema Silicijskoj Canvas.Vrlo jedinstvena značajka je da je kompletan sklop hijerarhija se grade im memorije sa kompletnom povezivost.To čini pregledavanje vrlo brzo i možete slijediti signale vrlo lako_Oni reklamirati druge alate poput papira natjecanje s obzirom na hijerarhiju koja je ispravna.Stoga Spice netlisting je 10-100x brže nego Composer.Tako netlist je izravno proizlazi iz baze podataka memorije držite.Mislim da su svi prethodni vlasnici shematski podcjenjivati sposobnosti hijerarhije baze podataka u memoriji.Ako Synario ili Kohezijski napravio pristup interne baze podataka otvoren ili jednostavno da bi moglo biti puno više od onoga što dodatnu funkcionalnost pruža kadenca danas.Na taj način te mogao dodati svoje korisničko funkcionalnost kao posebne preglede, pretrage i tako dalje.Crtež mogućnosti je malo lošije za Composer.Do 6.0 su opskrba SUN / Linux / NT.Mislim da s drugim alatom integracije oni preskočiti NT.Radila sam spreman na verziju 4,46 i vidio sve do verzije 6.0.Bilo je nekih manjih poboljšanja.Naša tvrtka kap shematski jer je proces dizajna setove su uglavnom isporučuju za kadenca.Ja osobno mislim da je proces dizajn setove su vozači EDA softver za izbor.To promijeniti samo ako ima dovoljno znanja inhouse za potporu procesu independend designflow koji vlastiti alat za izbor ili ima dovoljno dubok standarisation (Accerella) kako bi taj posao lakše.Mislim da Jezerac AMS ima budućnost je Silicijska Canvas je u stanju isporučiti kompletan proces, uključujući designflow dizajn kits.Čuo sam da Philips kupio souce kod od Synario da i dalje ima vlastiti designflow.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back