Da li je moguće dizajn GM-C filter operativni iznad GHz?

L

lcg22

Guest
Ja sam dužan predložiti temu za vođenje M Eng.Moj rukovoditelj predlaže mene za napraviti neka istraživanja na tu temu.Prema mojim saznanjima, to je gotovo nemoguće za dizajn GM-C filter koji djeluje na tako visoke frekvencije.Bilo tko mogao dati mi neki prijedlog?Hvala puno.

Pozdravi,

lcg22

Viša frekvencija koje sam vidio je oko 400MHz, ali ovisi o tome kako filtar koji želite oblikovati.

Check this:
Seng Pan-U, RPMartins, JEFranca ", 2.5 V, 57 MHz, 15-Taknite SC interpretacija pojasni filtar
sa 320 MHz izlazna brzina uzorkovanja u 0.35ľm CMOS, "u ISSCC Digest of Technical Papers, Vol.45,
pp380-381, San Francisco, SAD, veljača 2002.

Regards, Bastos

bastos4321 wrote:

Viša frekvencija koje sam vidio je oko 400MHz, ali ovisi o tome kako filtar koji želite oblikovati.Check this:

Seng Pan-U, RPMartins, JEFranca, 2.5 V, 57 MHz, 15-Taknite SC interpretacija pojasni filtar

sa 320 MHz izlazna brzina uzorkovanja u 0.35ľm CMOS, u ISSCC Digest of Technical Papers, Vol.45,

pp380-381, San Francisco, SAD, veljača 2002.Regards, Bastos

Bastos & lcg22,

Sam napravio GM-c filter 4 godine, 5. red, s najvišim BW 500MHz, hard disk za čitanje kanal.To je u ,25 U CMOS.

Za operativni preko 1GHz, bolje je koristiti <=. 18u CMOS, ili ako želite, probati sige.Ne vidim razloga zašto to ne može.

Ja bih preporučio:
Y. Tsividis za kompletan tretman na ovu temu
Nauta, Abidi za visoke brzine pitanja dizajn (početkom 1990)

Čini dizajn je vrsta dobro definiran.Nećete imati previše prostora za ples.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back