D
dhanraj_kmr
Guest
Bok svima, ja sam novi na kredit uređaja.Ja sam koristeći cy8c29466-24pxi.Čak i ja nemam vremena za naučiti sve registrira i sve blokove.Imam projekt o vožnji 2 servo motori.Ja sam koristeći bežičnu komunikaciju za daljinsko upravljanje.Tako bih iskoristiti UART za primanje moje pohvaljuje.Od receiced podatke o UART ja morati voziti motore lijevo, desno, naprijed i natrag.našto ja primiti pohvaljuje imam za generiranje PWM.Zapravo sam bio rad na nekim drugim MC.No, kredit činiti ja morati provesti više vremena nego što sam očekivala.Ali pls razumjeti moram završiti ovaj projekt u tjedan dana.
I drugi se sumnje ja bi lik za korištenje projekta razini sustava koji čini tako lako od čip razini.Za ulazni nivo a nema ni simulacije UART ulaz.No, tu sa PWM Izlaz simulacija.Kako mogu koristiti ispravan simulacija za ovaj projekt.Koji su ulazi i izlazi simulacije su potrebne za moj projekt.Tako je za ovaj projekt trebam svoj puni vodstvom dok ja dobiti jasan sve moje sumnje.Pls pomoć mene.Ne misli moje pogreške.
Hvala unaprijed.
I drugi se sumnje ja bi lik za korištenje projekta razini sustava koji čini tako lako od čip razini.Za ulazni nivo a nema ni simulacije UART ulaz.No, tu sa PWM Izlaz simulacija.Kako mogu koristiti ispravan simulacija za ovaj projekt.Koji su ulazi i izlazi simulacije su potrebne za moj projekt.Tako je za ovaj projekt trebam svoj puni vodstvom dok ja dobiti jasan sve moje sumnje.Pls pomoć mene.Ne misli moje pogreške.
Hvala unaprijed.