T
thtasuja
Guest
Poštovani prijatelji,
Ja sam dobio stran problem mi je za koje se bave tjedana.Možda si mogao pomoć mene vanjska strana od ovaj.
Ja sam stroj s unutarnjim države (inicijalizirane internih signala).Ja strip dizajn zbog jednostavnosti.Trebao bi biti u stanju bitwise i interne izlazni signal i to.Ali sa ISE je sinteza REZULTAT out.Već sam pokušao drugim operatorima kao i da se prijave na moj 'result_internal' ( 'result_internal: ='1' & 'result_internal (5 downto 2); - pomak za pravo), ali ništa ne čini toi biti rad ispravno.
Međutim, status signal 'status_internal' čini kao output LED migati očekuje.Dakle, gdje bi mogao biti problem u ovaj kod?
Best regards, Thomas
Code:- sat: 2 kHzKNJIŽNICA IEEE;
KORIŠTENJE ieee.std_logic_1164.ALL;
koristiti IEEE.numeric_std.ALL;Stroj je entitet
generičke (NUM_OF_LEVELS: pozitivna: = 5);port (
clk: u bitni;
Rezultat: out bit_vector (NUM_OF_LEVELS downto 1);
STATUS_LEDS: out bit_vector (1 downto 0)
);
STROJ end;
arhitektura MODEL stroja je
signal change_sensed: zalogaj;
signal result_internal: bit_vector (NUM_OF_LEVELS downto 1): = "10101";
signal status_internal: bit_vector (1 downto 0): = "00";započeti
REZULTAT <= result_internal;
STATUS_LEDS <= status_internal;---------------- devide 2kHz da 0.5Hz----------------------
proces (clk)varijabla Count: integer range 0 - 1000;započeti
ako clk'event i clk ='1 'onda
ako count <1000 onda
count: = count 1;
drugi
count: = 0;
change_sensed <= ne change_sensed;
kraj ako;
kraj ako;
kraju procesa;---------------- izračunati izlazni rezultati ----------------------
elevator_travel: proces (change_sensed)započetiresult_internal <= result_internal I "11100"; - I operand
status_internal (0) <= change_sensed;kraju procesa;end model;
Ja sam dobio stran problem mi je za koje se bave tjedana.Možda si mogao pomoć mene vanjska strana od ovaj.
Ja sam stroj s unutarnjim države (inicijalizirane internih signala).Ja strip dizajn zbog jednostavnosti.Trebao bi biti u stanju bitwise i interne izlazni signal i to.Ali sa ISE je sinteza REZULTAT out.Već sam pokušao drugim operatorima kao i da se prijave na moj 'result_internal' ( 'result_internal: ='1' & 'result_internal (5 downto 2); - pomak za pravo), ali ništa ne čini toi biti rad ispravno.
Međutim, status signal 'status_internal' čini kao output LED migati očekuje.Dakle, gdje bi mogao biti problem u ovaj kod?
Best regards, Thomas
Code:- sat: 2 kHzKNJIŽNICA IEEE;
KORIŠTENJE ieee.std_logic_1164.ALL;
koristiti IEEE.numeric_std.ALL;Stroj je entitet
generičke (NUM_OF_LEVELS: pozitivna: = 5);port (
clk: u bitni;
Rezultat: out bit_vector (NUM_OF_LEVELS downto 1);
STATUS_LEDS: out bit_vector (1 downto 0)
);
STROJ end;
arhitektura MODEL stroja je
signal change_sensed: zalogaj;
signal result_internal: bit_vector (NUM_OF_LEVELS downto 1): = "10101";
signal status_internal: bit_vector (1 downto 0): = "00";započeti
REZULTAT <= result_internal;
STATUS_LEDS <= status_internal;---------------- devide 2kHz da 0.5Hz----------------------
proces (clk)varijabla Count: integer range 0 - 1000;započeti
ako clk'event i clk ='1 'onda
ako count <1000 onda
count: = count 1;
drugi
count: = 0;
change_sensed <= ne change_sensed;
kraj ako;
kraj ako;
kraju procesa;---------------- izračunati izlazni rezultati ----------------------
elevator_travel: proces (change_sensed)započetiresult_internal <= result_internal I "11100"; - I operand
status_internal (0) <= change_sensed;kraju procesa;end model;