CMOS trenutnu brzinu ogledalo?

S

SUNBELT

Guest
Ja sam težak to ogledalo 80u na diferencijalna sklopka koja posluje sa 1g brzinu.
JA pokušao cascode ogledalo ali to didnot rad
Imate li prijedlog ili zna bilo koji papir o visokom vanjska zrcala impedancija tekuće?

opišite s kratkotrajnost ... izgleda ur pokušava reći da je potrebno u sadašnjem sudopera s kapacitetom ... 80uA može u dati više detalja o tehnologiji koriste i topologija ...?

Bok,
U mogu pokušati s povećanjem duljine (2u ili više) i izbjegavajte cascoding ..... ali ja ne znam da li će dati bolju brzinu ....

opet ... ako ne u zaustavljanje Zrcaljena trenutni MOS, umjesto u korištenje diferencijalnih swith,
tj. kada je u pokušaju da se push o / p na swith i kada zaposleni u isključena, uključite u neki drugi, koji swith će gurnuti na neke trenutne duda (kao gnd / vdd itd. ).... u ovoj konfiguraciji u morati gnjaviti oko samo prospojni brzinu od htijenje ..... i veličinu trenutnog neće utjecati na vrlo (ali malo ).....

sankudey

Bok,
JA dont misliti je (mirror) ima za napraviti išta sa Frekv.osim za impedancija nudi tada (parazitski kapu mogao obarati u Imp. u tom Frekv.). cascode zapravo ogledalo shd rad u bilo kojem Frekv..molim vas javite mi ako sam u krivu.

hvala

Zapravo ovisi o tome da je plan djelovanja ..... Kao što je ranije objašnjeno ...
to je tek detalj iskrsavati .... ali ako je trenutni ogledalo uvijek s diferencijalna sklopka .... kao što sam spomenuo u gore post ..... to pomaže u održavanju trenutne vrijednosti steady za ogledalo .... samo malo prelazni efekti su promatrane ..... ove topologije je popularan u trenutnoj upravnog DAC ... i Internet utvrde prekid. .... SUNBELT svibanj probajte ovo ..... samo dodatni uvjet će biti jedan inverter za ekstra komplementarnih prebaciti se odvezao .... neki puta ljudi to učiniti uzimajući Q i Qb od DFF ... ako mogao bi biti jedan DFF primao .....

Imam pridruľene jednostavan pogled na sklop, inputa nisu (obrnuti) of eachother sa 1g Frekv.ovaj put se smanjuje impedancija postojeće ogledalo ja mislim da bi trebali promijeniti trenutnu ogledalo na način da je njegova izlazna impedancija raste,
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

možda aktivan cascode je seful, to je korištenje OP jačati izlazna impedancija

ako koristite dobit-pogurati, se brigu o brzini i povratne informacije stabilty.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back