Chip Kat planiranje

K

kvaternion

Guest
Ja sam newbie u području izgled. Želim znati koliko različitih dijelova sustava analogni su raspoređeni na području silicij.Ako na primjer svaki dio je dodijeljen određenom području koje je kvadrat će to područje otpad silicija i ako svaki je fiksno dodijeljen prostor koji može biti pravokutnik tako da će biti teško optimizirati korištenje prostora.I u oba slučaja sustav performanse će biti pogođeni različiti pozicioniranje i dimenzionalnost različitih dijelova sustava.Tko je odgovoran za stvaranje takve aranžmane su analogni dizajneri iz različitih dijelova? I kako?

I ja želim znati što o vlasti upravljanja različitih dijelova, na primjer regulatora kako bi se dogovoriti s različitim dijelovima sustava?

Molimo Vas, pojasniti ti meni, ili preporučiti dobar kratki referencu.

Dovoljno je da bi se izbjeglo unošenje isti opet i opet, napraviti pretragu na ovom istom forumu o Floorplanning, Sjećam se barem 2 ili 3 teme, gdje sam dao moje komentare i preporuke o Analog čips Floorplanning.

Osim toga, preporučio bih vam da pročitate Alan Hastings knjige The Art of Analog Layout, ona ima neke zanimljive Floorplanning informacije i, još ako si newbie, ovo je "must read" ...

Ja sam žalostan, JA je brzo pretraživanje i mislio da je većina rasprava poda planiranje o digitalnoj kat planiranju.

Nakon nekoliko pretraga i dalje to ostaje pitanje.
kvaternion wrote:na primjer regulatora kako bi se dogovoriti s različitim dijelovima sustava?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back