CDROM pomoću mikrokontrolera

F

forsetraunpo

Guest
Je li moguće stvoriti audio cd player na temelju cdrom uređaj pomoću mikrokontrolera?

ovdje se link:
__tp: / / gav.pisem.net / cdplr.htm

Imam isti dokument i projekt igrača za CDROM.

Žao mi je što nije moje vrlo dobro engleski: D

Link je u redu međutim, molimo Vas da spomenemo jezik stranici tako da transalation bi se moglo činiti.

ovo je nešto što sam bio težak za rad onbut nažalost ja sam još da se kodiranje pravo na rad s mojim dijagram sklopa.JA osnivati pojedinac nedavno pozvao mucop kodiranja, ali su previše za mene da shvate bcos nema puno komentara i objašnjenje dijagram sklopa.Nadam se da ću biti u mogućnosti koristiti to kao dobro.
hvala za link.
isto tako ja pokušao moj najbolji to prevesti na engleski jezik kako je napisano na ruskom.ali za jasnije objašnjenje i usporedbu sam koristio dva različita prevoditelja, ali u jednom dokumentu Microsoft Word (prvi prijevod pg 1-5, drugi TRANSlatio pg 6-end) Nadam se da to radi za sve one koji ga koriste.pls ja će cijeniti dodatne informacije o ovoj temi posebno na mucop projekt kao ja hatar korištenje PIC mikro nego atmel mikro.hvala
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

ftopic114979.html
This thread mogao biti drugi Avenue u kojem CD ROM temelji igrača moglo bi se raspravljati i ima je više materijal za studij ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back