CDMA ili WCDMA PS TX slijed

V

vfone

Guest
Bok
Se bilo tko znati TX slijed je PA u WCDMA i CDMA?
Ja sam zainteresiran o slijed VCC, TX_ON i RF input (što je prvi dolazak).Također, ako je na PA TX_ON cijelo vrijeme tijekom poziva.

pozdravi

Mislim da je uvijek na VCC, TX_ON određuje se osnovnom,
tj. kada se prenosi TX_ON je omogućiti.RF signala se prenosi TX kad je on.

Za CDMA mobitela, inače je uvijek na PA_VCC, ali nije uvijek TX_VCC on.Prema Qualcomm, dva signala, IDLE_N i PA_ON kontrolne ovlasti države u TX strujni krugovi.PA_ON se koristi za uključivanje / isključivanje na PA i IDLE_N za uključivanje / isključivanje drugih TX strujni krugovi.PA_ON ide na visoke IDLE_N kad god je visoka.IDLE_N kontrola TX_VCC.

Tako je na osnovi TX slijed je IDLE_N, a zatim PA_ON TX signala.

jon2000 hvala i ispričavam za kašnjenje, znaš gdje mogu naći Qualcomm dokumenta koje pričaju?

tnx

Nije baš.IDLE_N je zapravo koristi za kontrolu linearnosti u prijemniku, ovisno je li odašiljač uključena ili isključena.Ako je predajnik je isključena, tada primatelj neće trpjeti from cross modulacija (single desense ton).Tako možete pokrenuti u donjem trenutni prijemnik i spremanje baterije.Ako je odašiljač uključen, tada primatelj će patiti od cross modulacija linearnost i viši je potrebno, dakle više cruent je hranio u prijemnik za poboljšanje linearnost.
PA_ON je visok kontrola brzine linija koja pretvara odašiljač na pozornicama i isključiti.Ako je predajnik je trčanje manje od punog stopa, ovaj redak pulseva na odašiljač za uključivanje / isključivanje za 1 / 2, 1 / 4 ili 1/8th radnog ciklusa.
Kada vaš telefon je samo sjedio u praznom hodu, VCC_TX isključen.Kada se poziva, VCC_TX je uključen, a zatim PA_ON aktivira predajnik svim fazama.Tada IQ datastream počinje s osnovnom kroz transmttter lanca.

toonafishy ispričavam se, ali vi mi malo zbuniti.Vam je rekao da je u CDMA mobilnih PA_ON ide za uključivanje / isključivanje tijekom poziva za različite dužnosti ciklusa?Znao sam da će on / off tijekom DTX, vještica ionako nije dobro implementirano u CDMA (kao u GSM).Teško je vjerovati da je tako brzo kao što je rekao.Nemojte zaboraviti PA pristranosti će biti naseljavanju prije RF dolazi.
JA dont imati isto pitanje kao iznad.Znate li gdje mogu naci Qualcomm dokument koji odražavaju ovu sekvencu?
hvala

Da to je istina.Kad je glas radnog ciklusa je manji od 100%, na odašiljač radni ciklus i kapi.Jedini razlog za to je za spremanje baterije i jedini način da to učinite je da se zapravo zatvorio odašiljač dolje.The predajnik i kontrolnu liniju odgovoriti u manje od 10 microseconds.Ako se na poziv i prestanu pričati na telefon, odašiljač će se prebaciti na 1 / 8 stopa način, da se ona nalazi na 1 / 8 od vrijeme i isključite 7 / 8 od vrijeme.To se lako vidi na analizator spektra.
Ne trebate Qcomm dokumenta za to.To je jedan od standardnih test slušalica moraju proći u IS95/IS98 standardu.Dovoljno je pogledati tamo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back